Hun var træt af sit gamle køleskab, men fik så en genial idé...

Har du ikke penge til et nyt og flot køleskab? Så se her hvordan en kreativ husmor forvandlede sit.

I dag kan man få køleskabe i et utal af forskellige farver, mærker og faconer, der alle er med til at pifte køkkenet op.

Det samme kunne man i 1960'erne og 1970'erne, hvor de fleste køleskabe var farverige og funky.

Af samme grund kan dit helt almindelige hvide køleskab virke dødkedeligt sammenlignet med de udgaver, der springer i øjnene - enten i børstet stål, i Ferrari-rød eller andre smarte farver.

Men bare rolig. For et ganske beskedent beløb kan du få et (næsten) nyt køleskab – i hvert fald udvendigt.

Det erfarede amerikaneren Kelly Roberts, der, som mange andre, var træt af sit gammeldags hvide køleskab, som intet gjorde for at pifte køkkenet op.

- Jeg er sikker på, at en del folk kan huske dengang, hvor køleskabet ikke bare var et sted, hvor man opbevarede mad. Det var også en stilistiske del af hjemmet, og f.eks. kunne køleskabe i 1960’erne være med til at friske køkkenet op ved hjælpe af smarte farver, forklarer hun.

Kelly ønskede derfor et køleskab inspireret af 60’erne og 70’erne, og svaret viste sig at være selvklæbende folie/tapet.

Det virker som et stort klistermærke, og efter at have afstemt køleskabets mål med tapetet gik Kelly i gang med at forvandle sit hidtil så kedelige køleskab.

Selvklæbende tapet/folie kan købes i mange byggemarkeder, så er du også træt af dit anonyme køleskab, så er det bare at komme i gang.

I videoen herunder kan du se hvordan.

BWG Ep 18: DIY Removable Wallpaper for the Fridge

Følg Dagens Tips og Tricks for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip