Hund ser sne for første gang: Ejeren får et chok, da den ser hundens reaktion

Skrevet af Nicolai Steinicke

06/12/2023
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Hun havde lidt håb. Megan fra Newcastle i England vidste allerede, at hendes hund Roscoe ikke var en stor fan af regnen, da hun sendte ham ud i sneen for første gang i sit liv. Men hun forventede ikke, hvad der derefter skete. Mere end to millioner TikTok-brugere har set det søde snefald siden weekenden.

Mest læste i dag

Det virale hit fanger det øjeblik, Roscoe møder det hvide vand for første gang. Den seks måneder gamle han er lidt forvirret, da døren åbnes.

Så løber han frygtsomt udenfor i den snedækkede have. Pelsnæsen snuser usikkert til det kolde noget og kigger overrasket på ejeren. Så er videoen allerede slut.

Men klippet, der kun er ni sekunder langt, når et publikum på millioner, som giver det titusindvis af likes. Brugerne nyder den hjertevarme blanding af nysgerrighed og usikkerhed, som den unge hund udstråler.

Da nogle kritiserede videoens korthed, fulgte Megan hurtigt op med endnu et klip, der viste, at Roscoe havde en eksplosion i sneen den dag.

Newsweek ønskede at finde ud af lidt mere og nåede for nylig ud til den britiske kvinde for et interview.

"Da han ikke er en stor regnelsker, troede jeg, at han ville løbe direkte ind i huset igen," sagde hun til US magazine. Megan sagde, at det var fantastisk at fange hver første reaktion på kameraet for at huske senere.

Hun tilføjede: "Så hvorfor ikke dele med andre for at minde dem om at tage deres kameraer frem? Jeg kan ikke tro, hvor mange mennesker fra hele verden, der har set vores video."

Mens Roscoe er en rigtig "snehund", er andre firbenede venner ikke så heldige som ham. Små og korthårede hunde har generelt en lavere tolerance over for kulde.

I disse tilfælde bør ejere være særligt opmærksomme på at sikre, at deres firbenede venner er varme nok.