Hunden Leggo hører lille dreng græde: Dens reaktion har bevæget tusinder

Foto: Youtube

En lille dreng og hans hund har udviklet et helt særligt bånd.

Servicehunde er til stor hjælp for rigtig mange mennekser hver eneste dag. 

Ikke kun blinde drager fordel af hjælpen fra en servicehund – også personer med posttraumatisk belastningsreaktion (PTSD), spiseforstyrrelser eller personlighedsforstyrrelse benytter sig af den hjælp og omsorg, som en servicehund kan give. Der skriver Little Things.

Èn af de personer, som i den grad har fået glæde at en servicehund, er kun tre år gamle Tupper – en amerikansk dreng, der har autisme. 

Tupper har siden han var helt lille sovet dårligt. Om natten var han altid urolig, han græd, ville op og havde mareridt næsten hver nat. Den forstyrrede nattesøvn satte sit præg på den lille dreng, der ofte var ude af sand til styre sine følelser.

Alt dette ændrede sig dog, da Tupper mødte Leggo – en gul labrador, der var specialtrænet som servicehund. Lynhurtigt tog den tålmodige og omsorgsfulde hund sig af Tupper.

Når han var urolig, når han var ked at det eller når han havde mareridt, så var Leggo der. Og ligesom den kærlige hund hurtigt tog sig af Tupper, så knyttede den lille dreng sig også hurtigt til sin nye firbenede ven.

De to blev inden længe uadskillelige, og snart var Leggo altid sammen med Tupper – både når han skulle i skole, skulle sove eller trøstes.  

I dag er Tupper og Leggo bedste venner, og for både den lille dreng og ikke mindst hans forældre har det ændret den lille drengs liv markant, at service-hunden Leggo nu er en del af familien.

Du kan se de tos rørende venskab i videoen herunder.

Service Dog Stops 3-Year-Old Boy with Autism From Having Constant Nightmares

 

 

Dagens Gossip