Hvor køber man dette vidunder? Vent til du ser, hvad denne kuffert kan

Hører man til dem, der rejser meget, så kender man alt for godt til det besvær, der er forbundet med at slæbe sin besværlige rejsekuffert ud og ind af biler, fly, busser og tog. Det skriver Metro.

Specielt i luftavne skal man ofte slæbe sin kuffert fra den ene terminal til den anden – kun for at fragte den endnu længere, når man mellemlandet, og sidenhen kommer frem.

Men nu finders der dog en kuffert, der ikke bare gør livet lettere, men også væsentlig sjovere for alle rejsende.

Må vi præsenterer Modobag – verdens første motordrevne kuffert, der skyder en vanvittig topfart på knap 13 kilometer i timen.

Kufferten fungerer naturligvis som en 'normal' kuffert, som man kan pakke sine ejendele i. Samtidig kan den dog, ved hjælp af hjul, styrepind og en lille motor, fragte dig ubesværet rundt, så du aldrig igen vil foreslå andre, at de skal bære din kuffert for dig.

Desværre er kuffert-køretøjet ikke i handlen endnu. I øjeblikket forsøger udviklerne at få den netværksfinansiering (crowdfunding, red.), så den til sidst kan komme i produktion.

Målet har været at nå et finanseringsbeløb på 330.000 kroner, men da man allerede har samlet et tre gange så stort et beløb ind, så tyder meget på, at Modobag-kufferten kan gå i produktion i en meget nær fremtid.

Det vurderes, at prisen bliver på omkring 6500 kroner.

Kommer Modobag i handlen, ved vi her på redaktionen godt, hvordan vi for fremtiden skal komme på arbejde.

I videoen herunder kan du se den geniale opfindelse.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip