Desperat kvinde søger nettets hjælp til at åbne sit skab

Privatfoto

En frustreret kvinde tog internettet med på råd, da hendes porcelænsskab voldte hende problemer. Det satte gang i en viral redningsaktion.

Kig på billedet: Hvad ville du gøre?

Privatfoto

Dette spørgmål blev stillet af en frustreret taiwanesisk kvinde, efter tallerknerne i hendes porcelænsskab pludselig var væltet og tuede med at ramme jorden, næste gang hun åbnede skabslågen. Det skriver The Mirror.

Det fik den rådvilde kvindes ven, Tseng Shao-Tsen til at sætte sig til tasterne og dele dilemmaet på 'Baoliao Commune', der er en stor taiwanesisk Facebook-gruppe.

Dette skulle vise sig at være en rigtig god idé, for netop spørgsmålet; Hvad ville du gøre? optog i den grad de mange internetbrugere, der - i takt med at opslaget blev delt igen og igen - engagerede sig oprigtigt i kvindes, forholdsvis beskedne, hverdagsproblem.

Mere end 400 personer kommenterede på kvindes skabs-problem, mens opslaget i sig selv blev delt mere end 16.000 gange. Blandt de mange kommentarer, var rådene mange.

Privatfoto

Nogen foreslog at åbne døren forsigtigt, andre at slå glasset i ruden ind eller at lægge en masse bløde lagener på gulvet. Andre opfordrede til, at hun bare kunne købe nogen nye tallerkner.

Og lad os da lige spørge endnu engang, før vi afslører, hvad kvinden endte med at gøre: Hvad vil du gøre?

Svaret er desværre noget af et antiklimaks – beklager - for det lykkes den nervøse kvinde at åbne en anden låge i skabet, hvorefter hun lige netop kunne strække armen så langt, at hun kunne holde på tallerknerne, mens den anden drilske skabslågen blev åbnet.

Historien melder intet om, hvorvidt alle tallerkner overlevede, men til gengæld er det imponerende, hvordan internettet pludselig kan stå sammen om noget så ligegyldigt som porcelænstallerkner.

 

 

Dagens Gossip