Julie fandt en vielsesring på havets bund: 140.000 har delt historien lige siden

Foto: Facebook, Julie Levans Campbell

Internettet har endnu engang vist, hvad det kan bruges til af gode og utrolige formål, mener flere følgere af denne virale historie.

Julie Levans Campbell og hendes mand Campbell er nygifte og var tidligere denne måned på deres bryllupsrejse på øen Saint Lucia, som ligger i Det Caribiske Hav.

Det amerikanske par snorklede, da de så noget andet end muslinger og sand under dem: På havets bund fandt de en ring af guld og hvidguld, som de hurtigt fik fisket op og nærstuderet.

Da de selv lige har givet hinanden ring på, besluttede Julie sig for at forsøge at finde det uheldige par eller ejermanden, så de fik “sejlet” for ægteskabsløfterne tilbage.

Læs også

Ni år efter brylluppet, åbnede ægteparret den vigtigste gave

Hun lagde derfor et billede af ringen på sin facebookprofil, hvor hun også skrev følgende med en opfordring om at dele opslaget – dog uden at regne med at have heldet med sig:

- Vi fandt en skat på bunden af havet i går i Saint Lucia. Ringen er indgraveret med “MT 12-16-2012”, og den blev fundet i vandet ved Sandals Regency La Toc.

Få dage senere var opslaget og nyheden nået verden rundt – mere præcist nåede nyheden netop ejermanden, som bor på den anden side af Atlanten; i Sydafrika.

- Vi har fundet ejerne! Ringen gik tabt på en familieferie, mens parret legede i havet med deres børn. Han sagde, at han smed en bold til sine børn, og at ringen røg af i samme øjeblik. De boede ikke på Sandals La Tov, så ringen er rejst med strømmen fra et andet sted på øen. Parret bor i Sydafrika og får snart deres ring tilbage! Tak for al hjælpen, skrev Julie derfor på opslaget, som har vakt en del opsigt og er delt næsten 140.000 gange og liket 24.000 gange.

Under opslaget med billedet skriver folk overraskede udbrud, og hylder historien for at være yderst romantisk.

Ejerne burde have deres ring inden for få dage, skrev Julie onsdag denne uge.

Læs også

Mand sætter ekskonens vielsesring til salg - du flækker af grin, når du ser annoncen

 

 

 

 

 

Dagens Gossip