Julie tog på druk og efterlod grædende baby i park natten over

Nils Würtzenfeld

401 uger siden

|

10/11/2016
Viralt
Privatfoto/Google Maps
Privatfoto/Google Maps
En kvinde efterlod en lille baby i en væltet barnevogn for at tage i byen. Barnet blev fundet dagen efter med ansigtet fuld af jord.

Dagens topnyheder

Det var et chokerede syn, der mødte dén britiske mand, der klokken 7.30 om morgenen 24. juli i år var gået en tur i Watson Road Park i Blackpool for at lufte sin hund. Det skriver Mirror.

Pludselig opdagede manden nemlig en væltet barnevogn, og rundt om den lå flere genstande - blandt andet en taske og en bærbar computer - på jorden. Barnevognen lå med bunden i vejret, men da hundelufteren ville rejse den, opdagede han, at en lille baby lå fastspænd i den væltet barnevogn med ansigtet nede i jorden.

Barnet sov, men var hverken iklædt jakke, sko eller tæppe og blev fundet med jord og græs i næsen og i ansigtet.

Manden blev forfærdet over synet og tilkaldte straks politiet, der ud fra genstandene på jorden kunne spore sig frem til den 44-årige Julie Gill, der indrømmede, at hun aftenen før havde kørt rundt med den lille pige. 

Politiet erfarede, at kvinden dagen før havde drukket vodka i sit hjem, før hun - med den lille pige i barnevognen - kørte ud for at mødes med en veninde på Dutton Arms pub på Blackpool Promenade.

Julie Gill. Privatfoto

Her drak hun både øl og vodka, før hun tog videre til The Duple Club – stadig med babyen på slæb. Ved midnat forlod kvinden klubben, og vidner fortæller, at hun på dette tidspunkt stadig havde baby og barnevogn med sig.

Men da Julie Gill klokken fire om morgenen vækkede en nabo ved at råbe, at hun ikke kunne komme ind, fordi hendes nøgler var forsvundet, var det ikke længere i selskab med den lille pige.

Hun blev først fundet dagen efter – efterladt i parken.

Til politiet fortalte Gill, at hun var blevet overfaldet og ikke havde nogen erindring af aftenen før.

Julie Gill. Privatfoto

Ikke desto mindre er Julie Gill siden blevet idømt 12 måneders fængsel for at efterlade babyen, og under retsagen var det en både chokeret og vred dommer, der adresserede den uansvarlige kvinde.

- Hun var alene og efterladt i en væltet barnevogn med ansigtet i jorden. Hun kunne være blevet angrebet af en hund eller en ræv. Hun kunne være blevet bortført, lød det fra dommeren, 

- Hun kunne have haft vejrtrækningsbesvær på grund af den position, hun blev fundet i. Hun kunne være død!

I rettet erklærede Julie Gill sig da også for skyldig i anklagerne om børnemishandling.