Kæresten kaldte hende fed - men så droppede hun ham og smed 65 kilo som hævn

Foto: Instagram

Kærestens sårende ord fik australske Hayley Westoby til at ændre sin livsstil og tabe sig mange kilo.

Under et skænderi kom australske Hayley Westobys nu tidligere kæreste til at sige til hende, at hun burde tabe sig. Selvom den 25-årige kvinde var klar over, han det ikke var hans hensigt, blev hun såret over ordene.

Det skriver Daily Mail.

Det skulle vise sig, at ekskærestens ord kom til at ændre den unge kvindes liv.

 

Hayley Westoby var en veltrænet teenager, som holdt meget af at dyrke sport og løbe. Men som 18-årig fik hun en knæskade og kunne derfor ikke længere løbe. 

I løbet af Hayley Westobys første år på universitet fik hun masser af fastfood og alkohol og tog rigtig mange kilo på. Til sidst vejede den unge kvinde 119 kilo og efter kærestens kommentar indså hun, at hun blev nødt til at gøre noget ved det og tabe sig.

- Før min vægt blev nævnt, havde jeg slet ikke indset, hvor meget, jeg havde taget på, siger Hayley Westoby.

 

Derfor satte Hayley Westoby sig i første omgang et mål om, at hun ville tabe sig fem kilo. Hun droppede alkohol og fastfood og begyndte at gå i fitnesscenter. Da hun først var kommet i gang, gik det overraskende hurtigt:

- Folk indser ikke, hvor mange kalorier og hvor meget sukker, der er i det glas vin eller øl, som de elsker, siger Hayley Westoby.

Inden længe havde hun nået sit mål og derfra fortsatte Hayley Westoby sin mission med fem kilo mere og fem kilo mere hun til sidst nåede ned på de 54 kilo, som hun vejer nu. Hver dag står Hayley Westoby tidligt op og dyrker motion, så hun kan blive ved med at holde sin gode form ved lige.

 

Hun fortæller, at hun er blevet mere glad og føler sig som et helt andet menneske, efter hun besluttede sig for at ændre sin livsstil. En beslutning, som blev udløst af ekskærestens bemærkning.

Der er selvfølgelig stadig dage, hvor Hayley Westoby kan have svært ved at motivere sig selv. Men det er der heldigvis råd for. Hun har nemlig mødt sin nye kæreste Nathan i fitnesscentret, og han opmuntrer hende til at nå sine mål.

 

Dagens Gossip