Katteeejer ser haltende kat og får et kæmpe chok: Tager en vild beslutning for at redde kattens liv

Da katteejeren så dyrets pote, blev han skræmt fra vid og sans. Foto: Shutterstock

En 35-årige katteejer blev rystet, da han så, hvad katten fejlede. Men så tog han en drastisk beslutning.

Man siger, at katte har ni liv.

Men med alderen slider selvstændige huskatte godt og grundigt på deres liv, hvilket den 35-årige brite Jacek Matusiak måtte opleve på sin egen krop, da han så sin 16 år gamle og røde hankat Ginge halte på foden.

Under den ene pote gemte der sig en stor kræfttumor, der i en længere periode havde forandret kattens liv.

- Der var stor forskel på hans humør, og han mistede sin balance og stemme. Det viste sig, at han havde en forstørret lever, havde tabt sig meget og havde udviklet en stor tumor på den ene pote, siger Jacek Matusiak fra den britiske by Burton til Derby Telegraph.

Læs også

Kongelige i pengeknibe: Kongehuset har gigantisk underskud

Dyrlægen havde ellers gjort sit arbejde, og givet katten både antibiotika og steroider, men intet virkede, og den 35-årige katteejer fik at vide, at det var på tide at sige farvel.

Det var synet til venstre af kattens tumor under poten, der tog vejret af den 35-årige katteejer. Foto: Jacek Matusiak

Men det ville Jacek Matusiak ikke.

Han havde læst på nettet, hvordan en kvinde havde reduceret sin tumor ved hjælp af cannabisolie, og derfor tog katteejeren en beslutning og kæmpe en lille flaske olie for cirka 300 kroner.

Derefter begyndte ejeren at putte fem af de kontroversielle dråber i kattens mad, hvor han hurtigt så effekten. Cannabisolien, som Jacek Matusiak havde købt, er fuldt lovlig i England og indeholder ikke det aktive stof THC, som man ellers bliver ‘skæv’ af, hvis man ryger eller indtager cannabis.

Det var en helt almindelig flaske cannabisolie, som den bekymret katteejer havde dryppet over kattens mad. Foto: Shutterstock

Efter kun to dage med det særlige kosttilskud, begyndte den gamle hankat at live op, og kunne gå bedre uden at være usikker på fødderne. Efter lidt mere end en måned, var tumoren på potten stort set væk og katten havde det betydeligt bedre.

LÆS OGSÅ: Hund regner bussen ud - tager selv turen til hundeparken

I dag har den 16 år gamle kat Ginge det meget bedre. Foto: Jacek Matusiak

- Han begyndte at blive mere levende, og vigtigst at alt fik han sin stemme tilbage. I dag kan Ginge gå rundt i haven, gå på trappen, vaske sig selv og har det generelt meget bedre. Oplevelsen har været en øjenåbner for katteejeren, der dog blot er glad for at han endnu ikke skal sige farvel til sit kæledyr.

Læs også

Linda købte ind i Aldi: Fandt uhyggelig overraskelse blandt bananerne, da hun kom hjem

- Ginge er en frygtelig sød og kærlig kat, der tit kommer op til os og skal kæles med, hvorefter han bliver som en lille baby, siger Jacek Matusiak til avisen. 

Turist skal til at skubbe abe i sø: Men det fortryder han lynhurtigt

LÆS OGSÅ: Ventet solformørkelse bliver endnu vildere: Sjældent fænomen rammer samtidig

 

Dagens Gossip