Kendt logo går viralt: Vend logoet om og se magien

Dette logo gik viralt. Vend det om og se, hvad der sker. Foto: Chicago Bulls logo

Selvom du ikke kommer fra USA, så har du sikkert set den store tyr, der er logoet for basketball holdet Chicago Bulls. Logoet er fra 1966, men nu går det viralt.

Der var nok ingen, der havde gættet på, at tyre-logoet fra Chicago Bulls skulle skabe viralt postyr, men det præcis det, der er sket efter et tweet fra forfatter Deniz Camp. Ifølge ham ligne logoet en robot, der dyrker sex med en krabbe. Du skal dog lige vende logoet om.

Der er ikke en kinamands chance for at designer Dean P. Wessel - manden, der designede logoet i 1966 - havde planlagt at logoet skulle flippes rundt og ligne en koporlig afstraffelse af en skaldyr. Og han havde aldrig nogensinde drømt om, at logoet skulle gå viralt og mennesker verden over ville grine deres bagdel i laser over logets gemte erotiske motiv.

Deniz Camp var måske den person, der startede det virale postyr, men det var en bruger på Reddit, der startede det hele i sidste uge ved at dele sine tanker med sitets andre brugere: "Hvis du vender Chicago Bulls logo på hovedet, ser det ud som en robot, der knepper en krabbe."

På Reddit fik indlægget 60.000 upvotes og derefter gik det løs på Twitter, hvor det har fået 60.000 retweets og tæt på 300.000 likes.

 

Dagens Gossip