Klam mand rager servitrice på numsen: Se nu hvad der sker med ham

Foto: Youtube

En tilfældig kunde på en pizzaria troede, at han kunne slippe ustraffet fra at tage en servitrice på numsen. Han tog grueligt fejl.

Der er nogle ting, man bare ikke gør.

Det lærte amerikanske Ryan Cherwinski på den hårde måde, da han for tre uger siden var på besøg på Vinnie Van Go-Go’s pizzeria i Savannah i den amerikanske delstat Georgia.

Her har restaurantens overvågningskamera nemlig afsløret, hvordan den 31-årige Cherwinski fra Palm Bay i Florida tog sig en noget af en grænseoverskridende frihed, idet han passerede den 21-årige servitrice Emelia Holden, der var på arbejde på pizzeriaet den dag. Det skriver Metro.

Læs også

Studie: Personer med dette kæledyr er oftest utro

Ryan Cherwinski besluttede sig nemlig for at tage den unge kvinde på numsen, mens han gik forbi hende, men den 31-årige blufærdighedskrænker havde næppe regnet med den reaktion, hans upassende ‘gestus’ ville føre med sig.

For Emelia Holden er ikke typen, man ustraffet taget på. Det fik den seje kvinde sat en tydelig streg under, da hun i sekunderne efter berøringen ses gribe fat i den nærgående kunde og flå ham tilbage.
Herefter lægger hun sin arm om hans hals og slynger ham i gulvet, hvorefter hun skælder ham godt og grundigt ud.

Læs også

Mor opdager giraf midt i nyhederne: Nu griner alle af hende

Imens blev politiet tilkaldt, og da de ankom blev Ryan Cherwinski sigtet for seksuelt overgreb.
Det er siden vist sig, at den 31-årige mand havde besøgt Vinnie Van Go-Go’s pizzeria sammen med sin hans kæreste, som han har været sammen med i 11 år, og med hvem han har tvillinger.

Selv har Ryan Cherwinski forklaret, at der var tale om et uheld, og at han blot forsøgte at få den unge servitrice til at gå ind til siden, men det er der næppe nogen der tror på, når man ser de afslørende overvågningsoptagelser.

Hos Van Go-Go’s pizzeria er man glade for Emelia Holden og godt tilfreds med hendes måde at håndtere overgrebet på.
- Vi er alle stole af hende, lyder det fra restaurantens manager, Rob Gitten.

Læs også

Derfor bør du aldrig klappe en hund på hovedet

Selv forklarer Emelia Holden, at hun gerne vil sende et budskab til andre kvinder.

- Det eneste, jeg gerne vil have ud af oplevelsen, er at kvinder bliver bevidst om, at det er helt okay at sige fra. Man er i sin gode ret til at gå klædt, som man har lyst, og man er i den grad i sin gode ret til at forsvare sig selv, lyder det fra den handlekraftige kvinde.

Du kan se overvågningsvideoen herunder:

This waitress is n’t taking no shit from a groping douche bag

Læs også

Kontanthjælp - Her kan du søge kontanthjælp og uddannelseshjælp. Læs de seneste regler for kontanthjælp satser og undgå at blive snydt. Hvis du er under 30 år og uden uddannelse, så kan du søge ungesats.

Adverbium - Adverbier (biord) er populært sagt en blandet ordklasse, da de består af ord med forskellige funktioner. Et adverbium beskriver ikke ting, ligesom et adjektiv gør. Her finder du skematiske oversigter og flere eksempler.

Æggekage - Her finder du opskriften på Danmarks bedste hjemmelavede æggekage. Du får også kokkens hemmelige trick til denne klassiske husmandskost.

 

 

Dagens Gossip