Klovnen er tilbage: Tør du se årets måske mest uhyggelige trailer?

Foto: YouTube

En ny trailer for den længe ventede gyser It blev offentliggjort søndag aften.

Hvis du næsten ikke kan vente, til den nye filmatisering af Stephen Kings gyserroman It har premiere til efteråret, så kan du slå lidt af ventetiden ihjel med dette smugkig.

Ved søndagens MTV Movie & TV Awards offentliggjorde filmens unge skuespillere nemlig en ny teaser for det længe ventede gensyn med klovnen Pennywise.

Det skriver Daily Mail.

Læs også

Blev du også hjemsøgt af klovnen fra det Det Onde? Nu er han tilbage for at ødelægge din nattesøvn

I den nye teaser møder man børnene, der bliver refereret til som ‘The Losers Club’. Gyseren udspiller sig i deres hjemby Derry i Maine, som er en vaskeægte soveby.

Her cykler børnene rundt og vover sig til sidst inde i en mørk kloak, hvor de finder en efterladt sko, der tilhører deres veninde Betty Ripsom, som er forsvundet.

Pludselig kommer en stor, rød ballon svævende i mørket og sprænger for øjnene af de forundrede børn.

Læs også

Legendariske tv-klovne føler sig taget ved næsen af DR

Til sidst får seerne et glimt af den uhyggelige Pennywise, der kommer til syne bag en stor klase af røde balloner. Klovnen hjemsøgte en generation af børn og voksne i starten af 1990’erne, da han for første gang blev vakt til live i en tv-fortolkning.

Her var det skuespilleren Tim Curry, der spillede Pennywise, mens det er svenske Bill Skarsgård, der skal gøre ham kunsten efter i den nye filmatisering.

Første trailer for It blev offentliggjort tilbage i marts måned og satte rekord, da den blev afspillet mere end 197 millioner gange i løbet af det første døgn.

It har premiere i de danske biografer den 7. september 2017.

Se den nye teaser i videoen lige herunder.

 

 

 

Dagens Gossip