Kommende far smidt ud af fødestuen af sin kone: “Jeg kunne ikke holde det ud”

Foto: Shutterstock.

En mor har valgt at dele sin historie, da hun har brug for at vide, om det var en forkert beslutning, hun tog, da hun valgte at smide sin mand hun af fødestuen.

På det sociale medie Reddit er der et forum, hvor brugerne kan tilstå noget, de har gjort. Herefter er det op til de andre Reddit-brugere at melde tilbage, om det var en okay handling eller ej.

Læs også

Lærer opdager hjerteskærende besked, da han retter eksamensopgaver

En mor har valgt at dele sin historie på mediet, da hun har brug for at vide, om det var en forkert beslutning, hun tog, da hun valgte at smide sin mand hun af fødestuen. 

Det skriver The Mirror.

Den 27-årige kvinde forklarer, at hendes mand "let bliver stresset", og før fødslen af deres første barn fik hun ham til at love, at han kunne klare at være der, mens hun fødte og kun være "støttende og positiv".

Men sådan gik det ikke. 

Så snart de ankom på fødestuen, blev han "stresset og overvældet", ignorerede sin kone og knyttede hendes hånd så hårdt, at hendes arm blev følelsesløs, forklarer hun.

Foto: Shutterstock.

"Selvom jeg havde voldsomme smerte, så kunne jeg ikke undgå at se på hans ansigt, det var så rødt, og der var en tydelig blodåre i hans pande, der så ud til at kunne springe, når som helst," skriver hun.

"Han var slet ikke til nogen hjælp, faktisk var det frustrerende, og det påvirkede mine følelser negativt. Alligevel var jeg villig til at holde det ud, men så begyndte han at græde, han hulkede virkelig højt. Dette sendte mig direkte i en tilstand af panik,” forklarer hun og fortsætter:

"Jeg råbte til ham, at han skulle stoppe flere gange, og som et resultat råbte han mig direkte tilbage i hovedet. Sygeplejersken blev involveret, jeg bad hende om at få ham væk derfra. Han forsøgte at diskutere med mig, men fik ikke en chance og blev presset til at forlade rummet."

Manden blev ked af det og vred, og efterfølgende nægtede han at besøge sin kone på hospitalet, og han så hende ikke eller mødte sit barn, før de blev udskrevet.

Da de var hjemme igen, fortsatte faren med at være efter den nybagte mor og mente, at hun havde "berøvet ham muligheden for at se datterens første åndedrag".

Han beskyldte hende for at have opfundet undskyldninger for at smide ham ud af fødestuen, og han stod fast på, at han burde have lov til at være på fødestuen uanset hvad.

"Jeg blev træt af at diskutere, jeg bad ham om at stoppe. Han sagde, at det skulle han nok, men han ville aldrig glemme, hvad jeg havde kostet ham den dag, og gik derefter," forklarer hun.

På Reddit er de fleste enige: Moren var i sin gode ret til at smide ham ud af fødestuen. Hvad synes du? Var det okay at faren ikke var med til fødslen? 

Læs også

Familie blev nægtet adgang til lounge fordi datteren havde denne t-shirt på

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip