Kristinas far døde i 2009 - men se, hvem der knæler på graven ni år senere

Nils Würtzenfeld

390 uger siden

|

23/01/2017
Viralt
Foto: Matthew Russo/Instagram
Foto: Matthew Russo/Instagram
En tur rundt i USA, bedstemors vielsesring og et besøg ved et gravsted er blandt opskrifterne i et helt utroligt frieri.

Dagens topnyheder

Der findes kreative frierier, der findes romantiske frierier og så findes der det frieri som amerikanske Matthew Russo sidste år præsenterede sin kæreste, Kristina for. Det skriver Healthanddiytips.com.

Det hele startede med, at Kristina kørte sin kæreste gennem fire år til lufthavnen, da Matthew Russo havde fortalt, at han skulle på weekendtur med en flok venner.

Denne forklaring var dog en løgn. I virkeligheden havde Matthew Russo udtænkt en snedig plan, der til slut skulle resultere i et helt fantastisk frieri. 

Nogen måneder senere var parret sammen på vej til en vingård, hvor de skulle deltage i en fødselsdag hos en fælles bekendt.

Her bad Matthew Russo sin kæreste om at se en video, han havde lavet – en video der skulle ændre Kristinas liv for evigt.

For optagelserne afslørede, at Matthew Russos weekendtur med venner måneder forinden blot var noget, han havde fundet på.

I virkeligheden havde Russo fløjet USA rundt for at besøge det meste af Kristinas familie for at bede dem hver og én om hendes hånd.

Undervejs havde han optaget alle de rørende besøg – inklusiv besøget hos Kristinas bedstemor, der havde givet Matthew Russo sin forlovelsesring, som han kunne fri til Kristina med.

Èt besøg overgik dog alle de andre. For Matthew Russo havde taget turen hele vejen til Highland Mills i New York, hvor Kristinas far lå begravet.

Her havde han foran graven bedt om datterens hånd samt forsikret faderen om, at han nok skulle tage sig godt af Kristina.

Foto: Matthew Russo/Youtube

Den utrolige video fik naturligvis Kristina til at bryde sammen i tårer flere gange undervejs, og både lykkelig og overvældet gav hun tilsidst Matthew Russo sit ja.

Du kan selv se det søde og rørende frieri herunder.