Kvinde bestiller McDonalds og modtager mystisk besked

Foto: Shutterstock

Det skulle bare have været en nem aftensmad, men endte med at blive en noget besynderlig sag for en 18-årig kvinde, da hun bestilte mad fra den lokale McDonalds.

Danni Jordan havde bestilt en levering fra sin lokale McDonalds i Dublin, som omfattede en menu af varm mad og en Millionaire's Donut.

Men efter at have afsluttet den varme mad, fandt hun en seddel, tilsyneladende håndskrevet af en medarbejder. På det lille stykke papir stod en meget mærkværdig besked til Danni - det skriver The Mirror. 

Læs også

Grænsehandel på vej til at blive endnu billigere

Der står: "Hej, jeg er meget ked af, at denne doughnut stadig er frosset ... Vent et par timer, før du spiser. Tak skal du have."

"Jeg kunne ikke holde op med at grine. Det var så mærkelig, og jeg kunne ikke tro, at de havde sendt mig en frossen donut,” - siger den 18-kvinde og fortsætter.

Hun fortæller at hun ikke så sedlen før godt en time efter maden blev leveret, men “På det tidspunkt var den temmelig optøet, men karamellen var stadig frossen,”

Nogle ville måske være rimelig utilfredse med at modtage sådan en levering, men Danni tog det hele med et smil, og så dårlig var hendes donut heller ikke.

"Det smagte ikke så meget anderledes. Den var lidt klæg, da den blev optøet, men det smagte stadig godt. Donuts er så gode, at jeg ikke kan lade være med at bestille dem - selv om jeg ville foretrække det, hvis de var optøet.

Den frosne donut kommer heller ikke til at stå i vejen for flere besøg hos den lokale McDonalds.

"Jeg har tendens til at vælge McDonalds, når jeg ikke gider at lave mad,”

Læs også

Her er symptomerne på Abekopper

Sidenhen har den unge kvinde dog kontaktet burgergiganten over sociale medier, men har angiveligt ikke modtaget et svar endnu.

 

Dagens Gossip