Kvinde blev inviteret til bryllup, men deltog ikke - fik ubehageligt brev med posten

Ida Veiden Brakstad

399 uger siden

|

17/11/2016
En britisk kvinde undlod at dukke op til et bryllup, som hun var blevet inviteret med til. Det kostede hende dyrt.

Dagens topnyheder

Jessica Baker fra Storbritannien modtog en regning på 60 pund, svarende til omkring 500 danske kroner, fordi hun undlod at dukke op til en vens bryllup. Det skriver Mirror.

Jessica Baker var ikke forberedt på reaktionen fra brudeparret.

Hun var i gang med at gøre sig klar til brylluppsfesten, da hendes mor ringede og sagde, at hun alligevel ikke havde mulighed for at passe sine børnebørn.

Det pludselige afbud betød, at Jessica Baker og hendes mand måtte blive hjemme i stedet for at tage til brylluppet. Brudeparret havde nemlig understreget, at det var strengt forbudt at tage børn med til festen.

Men selvom Jessica Baker og manden havde en god grund til at melde afbud, blev blev de ikke mødt af forståelse fra brudeparrets side. Nogle uger efter brulluppet fik hun og hendes mand nemlig en noget ubehagelig overraskelse med posten – i form af en regning på over 500 kroner.

I brevet stod der, at beløbet svarede til den mad og drikke, som parret ville have fået serveret til brylluppet – hvis de altså havde haft mulighed for at deltage. Brudeparret havde også lagt et servicegebyr samt skat oveni.

Jessica var først usikker på, hvordan hun skulle reagere på den uventede regning, men til sidst skrev hun et svar, hvor hun forklarede, at hun ikke havde tænkt sig at betale for hverken maden eller drikken.

Sagen har skabt debat på sociale medier, og på det britiske mødre-site Netmums går bølgerne højt. Nogle mener, at det er helt fair, at brudeparret afkræver Jessica Baker og hendes mand et beløb for at dække udgifterne til mad og drikke, mens andre synes det er en smule uforskammet.

- Det er frækt at sende sådan en regning, men det er hellere ikke okay at undlade at dukke op til en bryllup uden nogen god forklaring, skriver én af brugerne på Netmums. 

Hvad mener du? Deltag i debatten på Facebook.