Shan bruger sine egne safter som parfume: Mændene elsker det

Foto: Shutterstock.com

Kunne du finde på at bruge din egen skedesekret som perfume, hvis du vidste, at du ville få succes hos det modsatte køn?

Der er ikke mange kvinder, der går en tur i byen uden at sprøjte et par dyre dråber på sig. Normalt er det mærker som Lancôme eller Armani, der hitter, men en amerikansk sexolog har fundet sin helt egen duft.

Shan Bodram, forfatter og sexolog, har givet ordet ’signaturduft’ en hel ny betydning. I et uddrag fra en ny bog, afslørede hun, at hun flere gange har valgt at bruge sin egen skedesekret som perfume, når hun skulle på mandejagt i byen en fredag aften. Ifølge sexologen blev hun overrasket over, hvor godt hendes egen vaginaduft virkede på det modsatte køn. Det skriver The Sun. 

Læs også

40-årig singlemor betalte for at få vanvittigt efternavn: “Skal jeg giftes, skal manden tage mit navn”

Baseret på sine egne oplevelser, bad Shan tre af hendes klienter om at se, om ’copluliner’ - som er feromoner, der udskilles af vagina - ville "tiltrække alle, der traditionelt tiltrækkes af kvinder," hvis det blev brugt som parfume.

Får mig til at føle mig som en gudinde

Hendes forsøg bragte dog ikke nogen særlig evidens, der kunne påvise, at duften af skræv skabte nogen særlig tiltrækning hos det andet køn. Alligevel var det påfaldende, at ingen af forsøgspersonerne havde lyst til at vaske duften af sig efter forsøget sluttede.

Det har fået Shan Bodram til at konkludere, at duften får kvinder til at: "handle på en dristigere og mere selvsikker måde," hvilket kan få dem til at fremstå mere attraktive. Hun fortæller desuden: ”Hver gang jeg bruger duften, får det mig til at føle mig som en fortryllet gudinde.”

Historien fortæller ikke noget om, hvorvidt de store perfumemærker planlægger at bruge skedesekret i nogle af deres fremtidige produkter.

Læs også

Ung pige rystet over indpakningen: Kan du se, hvad hun har købt?

 

 

Dagens Gossip