Kvinde får en overraskende besked på Facebook fra sin nye mands ekskone

Nils Würtzenfeld

363 uger siden

|

24/07/2017
Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En mor har sendt en overraskende hilsen til sin tidligere partners nye kæreste over Facebook.

Dagens topnyheder

Rigtig mange forældre til delebørn ved, hvor hårdt det kan være, når ens tidligere partner finder kærligheden på ny.

Én ting er følelsen af at være blevet erstattet, men tanken om at ens børn har fået en ny stedfar eller stedmor kan næsten være endnu sværere at bearbejde.

En enlig mor har dog for nylig statueret et eksempel for, hvordan fraskilte forældre bør betragte deres eks’ nye partner.

For 14 dage siden har amerikanske Brittney Johnson nemlig skrevet et opsigtsvækkende Facebook-opslag, hvori hun har tagget sin tidligere mands nye kæreste, Kayla Imhoff. Et opsalg der siden er gået viralt.

I stedet for at være sur eller skeptisk overfor sin datter, Paytons, nye stedmor, har Brittney Johnson i stedet valgt at understrege vigtigheden af at kunne glæde sig over sit barns nye reserve-forældre.

- Til alle mødrene derude der bliver vrede over, at en anden kvinde behandler dit barn som sit egen: Hvorfor ønsker du egentlig ikke det? spørger Brittney Johnson indledningsvis i sit opslag.

- Jeg bad en aften for, at min datters far netop ville finde sammen med sådan en type kvinde velvidende, at hun (datteren, red) vil vokse op i to hjem, skriver alenemoderen og roser herefter Kayla Imhoff.

- Kayla har været en gave bestående af så meget mere, end jeg har turde håbe på. Hun startede på sygeplejerskeskole, og lige siden da har Payton været helt betaget. Af samme grund bestilte Kayla en mini-sygeplejerskeuniform, så de matchede hinanden, fortæller den glade mor.

Brittney Johnson forklarer videre, at hun er ikke er jaloux, men derimod lykkelig for, at datterens nye reserve-mor ligeledes viser Payton masser kærlighed og hengivenhed. 

- Jeg forsøger at opdrage en stærk pige, en klog pige og en sød pige. Og jeg ønsker frem for alt, at hun skal være omgivet af rollemodeller. 

- Tak Kayla for at vise Payton, hvordan hun skal forfølge sine drømme, hvordan hun arbejder hårdt og hvordan hun bliver sent oppe for at læse lektier, skriver Brittney Johnson, der roser stedmoderen til skyerne.

- Du er en sand rollemodel og en fantastisk bonusmor, og vi er så stolte af dig.

Til sidst slutter hun af med et yderst vigtigt budskab til andre forældre i samme situation.

- Hvis du også er deleforældre og disse ting ikke får dig til at smile, så bør du spørge dig selv, hvad der i bund og grund af bedst for dit barn, lyder den klare opfordring.

Efter at Brittney Johnson valgte at dele opslaget med de store ord og det vigtige budskab, er Facebook-opdateringen fået verden rundt.

Over 100.000 har på to uger liket opslaget, der er blevet delt tæt på 50.000 gange.

Om mon ikke det positive budskab fortsætte med at sprede sig? Brittney Johnsons besked har i hvert fald givet stof til eftertanke hos deleforældre verden over.

Du kan læse det tankevækkende opslag herunder: