Kvinde har fantastisk sex med spøgelse: Nu drømmer hun om at få en spøgelsesbaby

Foto: This Morning

En kvinde står nu frem og fortæller om sit særprægede sexliv med spøgelser.

De fleste mennesker kryber sammen under dynen og gyser, når der sættes en spøgelsesfilm på, men ikke britiske Amethyst Realm, der i stedet må formodes at blive lettere opstemt.

Det står klart, efter den unge kvinde fredag morgen tonede frem på det engelske tv-program ‘This Morning’ og forklarede om sit mildest talt besynderlige sexliv. 

Her forklarede kvinden nemlig, at hun har haft sex med op til flere spøgelser. Det skriver britiske Metro.

Det bizarre erotiske eventyr startede, ifølge Amethyst Realm, da hun og hendes tidligere forlovede for 12 år siden flyttede ind i et nyt hus. Her kunne hun med det samme mærke en mystisk ‘tilstedeværelse’.

Læs også

Afsløring: Danske mænd med disse navne bliver oftest tynde i toppen

- Det startede som en energi, der med tiden blev fysisk. Jeg mærkede berøring på mine lår og en ånde i min nakke. Men jeg følte mig altid tryg, forklarer kvinden i tv-programmet - som det mest logiske i verden.

Med tiden voksede de seksuelle tilnærmelser fra den frække poltergeist, og til sidst besluttede Amethyst Realm at gøre noget ved de pirrende spændeinger mellem hende og den usynlige charlatan.

Derfor trak kvinden en aften i sexet undertøj, slukkede lyset og lagde sig til at vente på sengen. Efter at have ligget sådan længe, dukkede det forføriske spøgelse pludselig op, hvorefter de to gik til makronerne.

- Jeg havde sex med et spøgelse, kunne Amethyst Realm fredag fortælle overfor de måbende tv-værter, der efterfølgende ville vide, hvordan det var.

Læs også

Nordjysk kvinde hørte råb om hjælp i natten: Sprang straks i tøjet og fulgte lyden

- Jeg kan stadig mærke det, men det er svært at forklare. Der var en tyngde, en vægtløshed, et fysisk åndedræt, berøringer såvel som en energi, lyder det fra Amethyst Realm, der også blev spurgt, om det overnaturlige knald sluttede ‘lykkeligt’.

- I hvert fald for mig, forklarede hun og bekræfter dermed, at en orgasme bogstavelig talt kan bringe én tættere på himlen.

Efterfølgende fortsatte hun sin affære med spøgelset, som hun godt nok ikke kunne se, men som var noget af en supermand i soveværelset.

Faktisk var oplevelsen så fantastisk, at Amethyst Realm nu har droppet almindelige, dødelige mænd til fordel for handkønsvæsner fra det hinsidige.

Læs også

Mogens faldt i søvn i toget efter julefrokost: Dagen efter ringede uventet gæst på døren

- Jeg har ingen interessse i mænd nu, forklarer hun og understreger at hun er skredet fra sin forlovede til fordel for spøgelset, efter han opdagede de to sammen.

Amethyst Realm forklarer, at den tidligere forlovede en dag kom tidligt hjem fra arbejde og fandt sin partner sammen med ‘noget’. Selvom spøgelset aldrig har vist sig for Amethyst Realm, så forklarer hun, at hendes forlovede så ‘omridset af en mand’ gennem vinduet til parrets hjem. 

Siden har kvinden haft sex med op til flere spøgelser, og overfor værterne på This Morning afslørede hun tilmed, at hun er mere end villig til at blive gravid med en spøgelsesbaby.

Så har man hørt det med.

Læs også: Familiefar tager billede i mystisk hus: Nu forfærdes nettet over, hvad han fangede i mørket

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip