​Kvinde inviterer ekskæreste til sit bryllup: Hans svar har fået hele nettet til at grine

Foto: Hayley Stamper

En kvinde fik et uventet svar, da hun inviterede sin ekskæreste med til sit bryllup.

Det er heldigvis ikke alle forliste forhold, der ender i skænderier, jalousi og bitterhed.

Mange par er heldigvis i stand til at skilles på god fod, og nogle af disse er endda i stand til at bevarer et nært venskab, efter de er gået hver til sit.

Læs også

Vildt! Kina vil bygge kopi af dansk by

Sådan et forhold har amerikanske Hayley Stamper heldigvis til sin ekskæreste, og derfor føltes det helt naturligt at sende ham en bryllupsinvitation i forbindelse med hendes forestående bryllup. Det skriver Mirror.

Hvor andre nok næppe havde inviteret deres eks med til deres store dag, så fandt Hayley Stamper det på sin plads, at ekskæresten var til stede, når hun i kirken takkede ja til sin nuværende kæreste og forlovede Austin.

Hayley sammen med sin forlovede Austin. Foto: Hayley Stamper

Derfor sendte Hayley Stamper en invitation eks’ens vej, men var nok ikke helt forberedt på det svar, der kom retur.

Det kommende brudepar havde nemlig valgt en lidt atypisk bryllupsinvitation, der udover at lægge op til, at man skulle afkrydse, hvorvidt man dukkede op eller ej, sluttede med følgende linje:

- Jeg lover at danse, hvis I spiller:

Læs også

Føj! Chokerede ansatte på burger-restaurant gør skræmmende fund i deres mad

Under denne sætning var det meningen, at de inviterede skulle skrive en sang, der helt sikkert vil få dem på dansegulvet, og det var her, at ekskæresten valgte en yderst kæk respons.

For udover at takka ja til invitationen, valgte han et nummer af musikgruppen Heartland med den drilske titel ‘I Loved Her First’ (jeg elskede hende først, red.).

Foto: Hayley Stamper

Heldigvis kunne Hayley Stamper sagtens se det sjove i svaret, og derfor valgte hun efterfølgende at lægge et billede af svaret på nettet, hvor det siden er blevet et stort hit.

Læs også

Gaven til kæresten der ikke gider fodbold: Frække VM-trusser vibrerer, når der scores mål

- Vi er stadig venner som kan grine og lave sjov med hinanden, så hvis min forlovede og min eks kan grine af dette tweet, så bør du også kunne, lyder det fra Hayley Stamper.

Bryllupsdage - Her kan du læse om navne og traditioner på de danske bryllupsdage. Alt fra papirbryllup til diamantbryllup og jernbryllup.  

 

Dagens Gossip