Kvinde skulle på toilettet - så opdagede hun den pudsige detalje

Nils Würtzenfeld

385 uger siden

|

23/02/2017
Viralt
Foto: Reddit
Foto: Reddit
Et par usædvanlige toiletdøre har skabt opmærksomhed på nettet.

Dagens topnyheder

En bruger på internetsiden Reddit har for nylig delt et billede, som i øjeblikket får mange til at trække på smilebåndet.

Billedet er taget af brugerens tante og stammer fra hendes nye arbejdsplads. Her var den nyansatte kvinde på vej til at benytte toilettet, da hun opdagede noget pudsigt.

For selvom det var tydeligt skiltet, hvilket toilet der var til mænd, og hvilket der var til kvinder, så var det alligevel som om, at arbejdspladsens toiletdøre også gav et praj om, hvem der hørte til hvor.

I træmønsteret på dørene er det nemlig ikke svært at skimte antydningen af henholdsvis det mandlige og det kvindelig kønsorgan.

Foto: Reddit

Foto: Reddit

Foto: Reddit

Om arbejdspladsen bevidst havde bestilt frække toiletdøre vides ikke, men mon ikke der er tale om en både pudsigt og meget rammende tilfældighed?

Det synes den kvindelige nyansatte i hvert fald, og af samme grund kunne hun ikke lade være med at forevige de to toiletdøre.

Og siden har hendes nevø åbenbart også fornøjet sig så meget over fotoet, at det nu er delt på Imgur, hvor andre nu kan hente inspiration til dekorative toiletdøre.