Kvinde tog på hospitalet med nyresten: Fik et chok, da hun fik at vide, hvad det var

Foto: TikTok

En kvinde, der troede, at hun havde nyresten, tog på hospitalet, hvor hun fik en chokerende besked.

En kvinde fik sig noget af et chok, da hun besøgte et hospital med, hvad hun troede var nyresten. Det viste sig nemlig, at det var noget helt andet.

Læs også

Drama i Lidl: Bedstemor forsøgte at stjæle barn

Kvinden, hvis navn er Kayla, har delt sin historie på det sociale medie TikTok. I en video på den populære platform afslører hun, at det nemlig ikke var nyresten, som hun troede, det var. Det skriver Mirror.

Kayla fortæller, at hun en dag tog på hospitalet, fordi hun troede, at hun havde nyresten. På hospitalet fik hun dog at vide, at der ikke var tale om nyresten, men at hun faktisk var gravid i 38. uge.

"Joken var faktisk mig," har Kayla skrevet som tekst til videoen, hvilket hun har fulgt op med to grinende emojis.

I videoen, der er blevet set mere end 560.000 gange, danser hun til sangen 'The Joke is On You' af Niki Watkins.

"Jeg tog på hospitalet med rygsmerter og troede, at jeg havde nyresten. Lægen fortalte mig, at jeg var gravid i 38. uge, og var gået i fødsel," har hun skrevet som tekst hen over videoen.

@mamafusti

The joke was, in fact, on me 😂😂😂 #ididntknowiwaspregnant #crypticpregnancy #emergencyroomstories #pcos #pregnancyjourney

♬ the joke is on you. icarly - Kate
The joke was, in fact, on me 😂😂😂 #ididntknowiwaspregnant #crypticpregnancy #emergencyroomstories #pcos #pregnancyjourney

Efterfølgende har Kayla svaret på en række af de spørgsmål, der er blevet stillet af nysgerrige seere, der ikke helt kunne forstå, hvordan hun ikke vidste, hun var gravid.

I denne forbindelse har hun blandt andet afsløret, at hun var 21 år gammel på daværende tidspunkt.

"Det skete for mig, og jeg er stadig nysgerrig efter at vide, hvordan det sker. Jeg var 21 det meste af graviditeten," sagde hun.

"Jeg var lige fyldt 22, da jeg fik hende. Jeg vidste ikke, at jeg var gravid. Jeg vidste ikke, hvad graviditetssymptomer var, så jeg var sikker på, at jeg måske havde kramper og sådan noget."

"Hvis jeg vidste, at jeg var gravid, ville jeg tænke: 'Det er fordi, jeg er gravid - det er derfor, jeg har det sådan'. Men jeg vidste ikke, at jeg var gravid," tilføjede hun.

Flere brugere på det sociale medie har delt deres tanker om Kaylas historie, hvor en bruger blandt andet skrev, at hendes 'nyresten' er 2 år gammel nu, og dermed insinuerede, at hun også troede, at hun havde nyresten.

"Awww. Min lille nyresten er to år gammel nu," skrev hun.

"Min kusine havde PCOS, og de fortalte hende, at det var årsagen til hendes symptomer. Hun tog på hospitalet, fordi hun fik det dårligt, og en baby blev født," lød det fra en anden.

Læs også

Danske soldater forbereder sig på Tredje Verdenskrig: Det kan blive "rigtig slemt"

"Jeg er altid nysgerrig på, hvordan det sker. Især i øjeblikket, da jeg er gravid og ved, at det er forfærdeligt," kommenterede en person efterfulgt af to grinende emojis.

 

Dagens Gossip