Lærer ser lille dreng cykle rundt midt på motorvejen: Skynder sig at ringe efter hjælp

Foto: Privat

En lærerinde så en lille dreng, der cyklede rundt på motorvejen. Det fik hende til at skynde sig at ringe efter hjælp.

Keller Sutherland, en lærerinde fra South Carolina, kørte i sin bil på motorvejen, hvor hun pludselig fik øje på noget ganske usædvanligt.

Hun så nemlig en lille dreng, der cyklede på motorvejen. Hun lagde også mærke til, at han trampede løs i pedalerne, så var det et spørgsmål om liv og død.

Læs også

Tragisk ulykke: 11-årig pige druknet i vandland

Keller besluttede sig for at køre nærmere drengen, og her opdagede hun, at det var en af hendes tidligere elever: den syvårige Cameron. Det lykkedes at få drengen til at stoppe, så hun kunne spørge, hvad der skete.

Forpustet forklarede Cameron, at hans far lå derhjemme og have bruge for hjælp, fordi han var bevidstløs på grund af sin diabetes.

Cameron var for ung til at have sin egen mobiltelefon, hvilket fik ham til at prøve at ringe til 112 fra sin fars mobil. Den var dog låst med en kode, og da faderen var besvimet, vidste Cameron ikke, hvad han skulle gøre. Det fik ham til at cykle afsted efter hjælp.

Derfor ringede Keller straks efter en ambulance, hvorefter hun og hendes tidligere elev skyndte sig at køre hjem til hans far.

Keller gik med Cameron ind i huset, hvor de fandt drengens far på badeværelsesgulvet. Heldigvis var ambulancen kort efter på stedet, og paramedicinerne sørgede for, at faderen genvandt bevidstheden.

Ifølge Shareably er faren kommet sig efter hændelsen, og på skolen, hvor Keller arbejder til dagligt, er de meget stolte over hendes indsats.

"Lærere knytter bånd til sine elever hver dag. I denne uge reddede en lærer og en elev et liv. Keller Sutherland kørte hjem fra Ellen Woodside Elementary, da hun så et barn køre ned ad Highway 25 på sin cykel."

"Barnet virkede bange og cyklede så hurtigt han kunne. Sutherland kendte barnet, som var en af hendes tidligere elever. Med hendes hjælp var Cameron i stand til at komme sikkert hjem og kontakte paramedicinere, der kunne genoplive hans bevidstløse far," skriver Greenville County Schools på Facebook.

Efter hændelsen har Keller udtalt, at hun følte, at det var skæbnen, at hun skulle køre forbi Cameron på motorvejen den dag. Havde hun ikke stoppet Cameron, havde hans far måtte vente meget længere på hjælp. Måske så længe, at han ikke havde klaret det.

"Det var en sådan dag, hvor jeg følte, at jeg ikke påvirkede det hele. Han greb bare ind og placerede mig, hvor jeg skulle være for Cameron," sagde Keller Sutherland til Sharably.

Læs også

Millioner bliver bevæget, når de ser hvad den lille baby gør nu

 

Dagens Gossip