Lille dreng rører ved mørk lærervikar og snuser til sine fingre: Nu griner hele internettet af hans kommentar

10/07/2023 20:55

Henrik R

Viralt
Foto: Facebook / Ladbible Australia
Foto: Facebook / Ladbible Australia
Sandheden skal man høre fra børn og fulde folk.

Mest læste i dag

Små børn har sjældent et filter, da de ikke ved, hvad der er socialt acceptabelt at sige, og hvad der ikke er. 

Det betyder, at der ofte kommer nogle rigtig sjove guldkorn fra børn, og dem deler Patrick, som arbejder som lærer i Japan, glædeligt ud af på sin TikTok-kanal.

Patrick er en afroamerikansk lærer, som arbejder som engelsklærer i Japan, som er et land, hvor der ikke bor særlig mange andre etniciteter end asiatiske. 

Patrick, som er mørk i huden, har brune øjne og sort krøllet hår, får derfor ofte sjove blikke og kommentarer fra de børn, som han underviser, fordi de ikke "bliver udsat særlig meget for sorte mennesker."

Det forklarer Patrick selv i én af sine videoer, som er blevet delt på Facebook. 

Se den herunder:

Han starter med at forklare, at han forleden fik stilt et spørgsmål fra en "børnehaveklasseelev", som "han aldrig har fået før."

Han fortsætter: "Jeg gik ind i et klasselokale og sagde hej til nogle børn. En dreng kom op [til mig], gned min arm og lugtede til det [red. sine fingre]. Han sagde: 'Oh, ikke chokolade'. Så gik hans veninde op ved siden af ham, og hun sagde: 'Er du ikke chokolade'."

Patrick har forklaret, at samtalen fortsatte med, at han måtte forklare de to elever, at han faktisk var et helt almindeligt menneske ligesom dem. 

"Jeg sagde: 'Jeg er ikke chokolade'," forklarer han videre og fortsætter grinende: "Hun spurgte: 'Hvad er du?' Jeg svarede: 'Jeg er en dreng," og hun spurgte: 'Er du et menneske?'."

Patrick har svært ved at fortælle resten af historien, fordi han griner så meget, men forklarer at han svarede: "Du er et menneske, du er et menneske, og jeg er et menneske," hvorefter pigen begyndte at røre ved hans ører og hår, alt imens hun udbrød: 'Wooow.'"

I videoen, som er blevet delt på Facebook og kan ses længere oppe i artiklen, kan man også se nogle af Patricks andre videoer. 

Én af dem handler om, at han må forklare, hvorfor hans hår er krøllet, til sine japanske elever, som aldrig har set krøllet hår før.