Lille snavset hund går kvinde i møde - så finder hun ud af sandheden om den

Ane Sørensen

388 uger siden

|

08/02/2017
Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Cynthia Lucas og hendes familie troede de havde mistet hunden Blizzy for evigt, men han blev pludselig fundet af en fremmed kvinde.

Dagens topnyheder

Amerikanske Cynthia Lucas og hendes familie var knuste, da de mistede deres elskede hund Blizzy i år 2011. Den lille hvide hund var blevet lukket ud for at tisse, men kom aldrig tilbage igen.

Det skriver det lokale medie WLOX.

- Jeg græd som pisket. Jeg var som et lille barn. Jeg græd som pisket. Jeg ledte konstant efter min hund, siger Aaron Lucas.

Hele familien søgte desperat efter deres firbenede ven. De hang løbesedler op rundt omkring i byen og ledte efter ham alle mulige og umulige steder.

Men desværre var deres utrættelige indsats forgæves, og til sidst mistede de håbet om, at Blizzy ville komme hjem til dem igen.

Men seks år senere skete der pludselig noget uventet. En kvinde var lige ved at køre en lille snavset hund over, da den stod midt på vejen alene. Hun kørte ind til siden, hvor den straks løb hende i møde.

- Hans pels var sort over hele kroppen. Han var dækket af fluer, sammenfiltret. Puds løb ud af ørerne på ham, siger Ginger Keenum, som jævnligt redder herreløse hunde. 

Hun delte et billede af hunden på Facebook i håb om at finde frem til hans ejere. En mikrochip ledte hende til sidst på rette vej, og førte Blizzy hjem til familien igen.

Det var et tårevædet gensyn, da de kom for at hente deres længe savnede kæledyr. Familien kunne dårligt tro, at det virkelig var deres hund, som Ginger Keenum havde fundet.

Mød dem i videoen lige herunder.