Linda er forvirret: ”Jeg er gravid i femtende måned med mit tiende barn”

De fleste mødre vil sikkert tilkendegive, at det er en utrolig oplevelse at være gravid.

Dog må en påstået graviditet hos en engelsk kvinder alligevel siges at lyde lidt for utrolig. Det skriver Metro.

For mens 50-årige Linda Reeves fra Milton Keynes hårdnakket fastholder, at hun bærer på en baby, som hun både kan mærke sparke og bevæge sig, så er hendes læger af en lidt anden overbevisning.

Linda har nemlig fået at vide af flere uafhængige læger, at hun ikke er gravid. Fem scanninger har da heller ikke afsløret noget barn, og én af lægerne har endda dristet sig til at fortælle Linda, at hun 'bare' er for overvægtig.

Artiklen fortsætter under billedet

Linda er overbevist om, at denne mave skyldes en baby. Foto Linda Reeves/Facebook

Men denne forklaring køber den 50-årige brite ikke.

- Han sagde, at jeg bare var for tyk. Jeg blev rasende. Måske er jeg ikke den tyndeste person i verden, men jeg har rent faktisk tabt mig, fordi jeg har været så stresset, siden det hele startede i maj sidste år, fortæller Linda Reeves, der er overbevist om sin graviditet.

- Jeg har alle symptomer ved graviditet – kvalme, rygsmerter og træthed. Jeg er helt sikker på, at der er en baby derinde, men den vokser et forkert sted, forklarer Linda Reeves, der bestemt ikke er uerfaren, når det kommer til graviditeter.

Linda Reeves er nemlig mor til intet mindre end ni børn – 10 hvis man tæller den påståede ufødte baby med.

Artiklen fortsætter under billedet

Nu vil Linda rigtig gerne have en CT-scanning. Foto Linda Reeves/Facebook

Linda har nu foreslået sine læger, at hun skal have en komplet CT-scanning, der skal viser, om der befinder sig et barn inden i hende.

- Jeg bliver ved med at opsøge min læge, og han er et par gange gået med til at sende mig til graviditetsscanning. Men de har kun scannet min livmoder – så hvordan kan de finde min baby, hvis den vokser (et andet sted) i min mave? spørger en undrende Linda Reeves.

Lægerne vil dog ikke give Linda Reeves den ønskede CT-scanning. I steder hentyder de til, at Linda måske har et psykisk problem, og at der i stedet er tale om en fantom graviditet.

- Når jeg fortæller folk, at jeg har været gravid i nu 15 måneder, så tror de ikke på mig, og det kan jeg ikke bebrejde dem, fortæller Linda. 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip