Malene lagde billeder af sin kage på nettet: Kort efter fik hun trusler og blev chikaneret

Et bageri i Californien er blevet bombarderet med vrede henvendelser og homofobiske klager efter de - på bestilling - lavede en transkønnet fødselsdagskage. Det skriver Metro.

Da bageriet Freeport Bakery fik til opgave at lave en fødseldagskage udformet som en Ken-dukke i lyserød kjole, valgte man at imødekomme ønsket som enhver anden bestilling.

Siden lagde en af bageriets ejere, Marlene Goetzeler et billede af det imponerende resultat på Facebook, men det skulle vise sig at afføde en masse negative reaktioner.

Bageriet modtog nemlig adskillige henvendelser fra homofobiske og forsmåede personer, der følte sig stødte over den anderledes kage.

Artiklen fortsætter under billedet

En kunde skrev blandt andet:

- Jeg vil aldrig bestille én af jeres kager igen, og jeg smider jeres kort i skraldespanden.

En anden var ligeså vred:

- I kan klæde en plasticdukke ud, men beklager at ødelægge jeres illusion: En persons DNA afgør vores seksualitet!

Marlene Goetzeler fortæller til Huffington Post, at hun blev chokeret over de mange grove og til tider chikanerende henvendelser.

- Jeg spørger ikke folk, hvorfor de køber deres kager. Jeg spørger ikke: Er du homoseksuel? Er du transkønnet? Det er ikke noget, der bliver diskuteret.

- Vi har lavet masser heteroseksuelle bryllupskager – det har vi gjort i årevis. Vi har også lavet disse Ken-kager tidligere, men det er første gang, jeg lægger billeder ud af det, forklarer Marlene Goetzeler.

Heldigvis gik der ikke længe, før bageriet modtog masser opbakning. Fra hele verden blev Marlene Goetzeler og hendes kolleger rost for deres kage, ligesom de blev bakket op i deres beslutning om at dele billeder af den.

Hos Freeport Bakery har man dog heller ikke tænkt sig at ændre sin forretningsmodel.

- Vi arbejder for at skabe og sprede glæde. Vi laver kager, som folk elsker, og det vil vi blive ved med, forklarer hun.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip