Mamma mia! Mand stopper slagsmål med pizza

Nils Würtzenfeld

403 uger siden

|

31/10/2016
Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En tjener på en pizzarestaurant formåede at stoppe et slagsmål med en frisklavet pizza.

Dagens topnyheder

Det virker ganske vist for utroligt til at være sandt, men i øjeblikket hitter en video på nettet, hvor en pizza angiveligt skulle have stoppet et slagsmål. Det skriver Wehoville.com.

På videoen, der stammer fra overvågningsoptagelser fra en fortovsrestaurant i Los Angeles, ser man to mænd, der pludselig kommer op at toppes.

Det udvikler sig hurtigt til et slagsmål, der udspiller sig foran restaurantens gæster.

En tjener handler dog hurtigt. Han er netop trådt ud fra restauranten med en frisklavet pizza, da han ser de to kamphaner. Hurtigt er han henne ved de to mænd, og uvist hvad han siger, lykkes det ham, at splitte de to ad.

Muligvis har han lovet dem en omgang gratis frokost, hvis de stoppede deres slagsmål, for efter de begge er kommet på benene, byder den smarte tjener begge mænd på et slice af den varme pizza.

Og den italienske nationalspise må åbenbart have duftet – og smagt – ekstraordinært godt, for de to mænd glemmer i hvert fald deres stridighede og ender med at gå hver til sit.

Om videoen er ægte, eller om det er et velgennemtænkt reklamepåfund, skal vi ikke afgøre. Vi kan blot erklære os enig i, at en velsmagende pizza kan fjerne fokus fra det meste.