Mand anholdt efter at have afprøvet sodavands-trick på McDonald's

Foto: Shutterstock

En flok mænd forsøgte at slippe af sted med et lidt for kreativt McDonald’s-trick. Det kom de hurtigt til at fortryde, da politiet ankom.

Da amerikanske Cody Morris og en to kammerater for nylig troppede op på en McDonald’s-restaurant i byen Springdale i Arkansas, var det for at score en omgang gratis sodavand.

Derfor kørte de tre mænd gennem filialens drive-thru, hvor de nøjes med at bede om tre kopper med vand. Der skriver Independent.

Efter udleveringen parkerede de bilen, hældte vandet ud og gik ind i restauranten, hvor de ved en ta’-selv-sodavandsautomat fyldte kopperne op med brusende læskedrik.

På den måde regnede de tre mænd med, at de kunne drikke en masse gratis sodavand uden at have betalt for det.

Læs også

Afsløring: Danske mænd med disse navne bliver oftest tynde i toppen

Det udspekulerede trick blev dog hurtigt afluret af personalet, hvorefter restaurantens bestyrer bad dem om at stille kopperne fra sig.

Mens de to kammerater lystrede, nægtede Cody Morris at opgive sin sodavand, hvilket fik bestyreren til at ringe efter politiet.

Da de tre mænd forsøgte at flygte, stillede den stædige bestyrer sig bag deres bil for at forhindre dem i at køre, men det fik dem blot til at bakke, så han blev ramt.

Læs også

Mand sendte sms til elskerinde - lige efter at have kvalt sin kone, som netop havde født hans barn

Den McDonald’s-ansatte var dog hurtigt oppe igen og forsøgte efterfølgende at åbne bildøren for at flå nøglerne ud af tændingen, hvilket førte til, at han blev slået på hånden af den panikslagne Cody Morris.

Det lykkes de tre mænd at køre væk fra stedet, men ikke længe efter spottede politiet deres bil ved en bowlinghal, hvor de fandt de tre mænd.

Her blev Cody Morris anholdt, da han havde nægtet at stille sine ’tyvekoster’ fra sig, og da episoden efterfølgende havde udviklet sig voldeligt, blev han sigtet for røveriforsøg.

Alt samme på grund af ønsker om gratis sodavand.

Og apropos McDonald's trick, så læs også om afsløringen: Derfor skal du altid bede om kvitteringen på McDonald's

 

Dagens Gossip