Mand bestiller jeans på nettet - hvad der ankommer, får hans mor til at græde

Det er altid lidt af et sats, når du køber tøj på internettet. Størrelsen passer måske ikke helt, materialet kan se lidt anderledes ud end på billedet - eller, hvis du er rigtig uheldig, får du måske noget helt andet, end du havde forestillet dig.

Denne unge mand fik sig i hvert fald lidt af en overraskelse, da han modtog en pakke, som han havde bestilt i en webshop.

George Riggall, som den unge mand hedder, havde nemlig købt et par cowboybukser, som viste sig at være alt, alt for lange.

Læs mere: Hun bestilte sin gallakjole online: Kunne ikke tro, hvad hun fik tilsendt

Det skriver Mirror.

Britiske George Riggall havde købt den størrelse, som han plejede - 32 inch i længden - men dette par passede ham slet ikke.

- Jeg åbnede pakken, og jeg stod med min mor, og hun begyndte bare at græde af grin. Vi kunne ikke tro, hvad de havde sendt. Jeg var forundret - jeg ved ikke, hvem der ville passe disse jeans. Sikkert ingen, siger George Riggall til Buzzfeed.

Læs mere: Nyhedsvært havde penis på tøjet på direkte tv - uden at opdage det!

George Riggall har taget billeder af de lange bukser og delt dem på det sociale medie Twitter, hvor de er blevet delt flittigt de sidste par dage.

 

Kundeservice har nu tilbudt at hjælpe George Riggall med hans bukse-problemer. Men noget tyder på, at han ikke er den eneste, der har fået ekstremt lange benklæder.

Læs mere: Intet tøj passer hendes lille nyfødte - men så rækker sygeplejersken dette til moderen

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip