Mand bygger komplet soveværelse til sin hund under trappen

Foto: Twitter/Al_chris16

En ægte gør-det-selv mand har fået folk op i af stolen på de sociale medier efter han har delt billeder af sit seneste projekt i hjemmet.

Det er langtfra alle mænd, der er lige fingrenemme.

Nogle mænd kan både bygge carporte, male, hænge lamper op og meget andet, imens andre ikke kan slå et søm i væggen uden at ødelægge begge dele. 

Men nogle gange må man forundres over, hvordan nogle gør-det-selv mænd både er dygtige og kreative til at udnytte pladsen i deres hjem, hvilket brugeren Al_chris16 har delt et billede af på det sociale medie Twitter.

Al’s bror, der bor i den amerikanske stat Californien, har nemlig en helt særlig ven, som han gerne ville forkæle.

Al's bror startede med at fjerne væggen, hvor de rå stolper fra trappen står bare. Foto: Twitter/Al_chris16

Dernæst fik han lagt spartel på gulvet og opstillede trævægge. Foto: Twitter/Al_chris16

Og det var hverken konen eller elskerinden, der fik opmærksomheden, da den fingernemme amerikaner ville bygge et særlig rum under trappen. 

Læs også

9-årig pige var træt af lugten af våd hund: Så fandt hun på denne geniale opfindelse

Under trappen til første sal, var der nemlig god plads til lave et særligt rum til broderens franske bulldog, der nu kunne få sit helt eget ‘værelse’ i det lille hus komplet med loftslys, billeder på væggen og sengen installeret i den lille hyggekrog.

Rummet under trappen blev nemlig til en lille hyggekrog til broderens bedste ven, familiens franske bulldog. Foto: Twitter/Al_chris16

Læg i øvrigt mærke til at, der blev opført vægge og lagt matchende gulvbrædder i den ligge hunde-hyggekrog.   Desværre var rummet ikke stort nok til at indholde mad og vandskålen, der altså må stå lige udenfor den lille hunds nye værelse.

Den lille hyggekrog er komplet udsmykket med billeder på væggen, loftlys og matchende gulvbrædder. Foto: Twitter/Al_chris16

Men skal man tro de billeder, som Al har lagt på Twitter, lider broderens franske bulldog ingen nød. 

Læs også

Ny trend spreder sig blandt danskerne: Både mænd og kvinder vil have en ‘hvid stjerne’

Hundeelskere har i hvert fald delt de nuttede billeder af det lille hundeværelse i stor stil, hvor over 336.000 brugere har liket billederne af det søde gør-det-selv projekt. 

Se selv Al's billeder på Twitter her: 

 

26-årige Joshua var på vej ud af sin bil, da han blev overfaldet: Én detalje fik gerningsmanden til at gå amok