Mand giver en solsikke til en grædende fremmed kvinde - hendes ord ryster ham i sin grundvold

Forleden købte Danny Wakefield fra Seattle en solsikke til en pige, han er lun på.

Men efter flere overvejelser fik han alligevel kolde fødder og følte, at det ville virke for påtrængende.

(Artiklen fortsætter under billedet)

I stedet for at lade en solsikke dø derhjemme besluttede han sig for at lade den komme en fremmed til gode. Han var på vej ned på en café for at få sin daglige kop morgenkaffe.

I den anden ende af butikken så han en fremmed kvinde, som han straks blev enig med sig selv om skulle have blomsten. Det skriver han på sin Facebook-side i opslag, der nu går viralt.

Læs også: Gravid tvillingemor har to job for at forsørge familien: Så lavede chefen en vild ændring til hendes lønseddel

- Jeg så en kvinde, der læste noget med tårerne lavmælt og hurtigt glidende ned af sit blege ansigt. Det var, som om der var en magnet i solsikken, der trak den hen imod hende, fordi jeg i det øjeblik vidste, hvem jeg ville give solsikken til. Det var hende, der skulle have den, skriver han i opslaget.

Han gik hen til bordet og undskyldte, at han trængte sig på og sagde, at han havde håbet på at give blomsten til en speciel person, men at det ikke gik. I stedet ønskede han, at kvinden skulle have den.

- Før jeg overhovedet kunne række hende solsikken, fløj denne komplet fremmede kvinde mig i armene med tårerne strømmende og udtrykte taknemmelighed, som om jeg var én, hun engang havde elsket og mistet. Det hun sagde derefter, prøver jeg stadig at fatte, siger Danny Wakefield.

Kvinden græd, fordi hendes forlovede var død ugen forinden - blot få måneder inden de skulle giftes. På deres første stævnemøde havde han givet hende en solsikke, og fra da af gav han hende altid solsikker frem for roser eller andre blomster.

Den fremmede kvinde så Danny Wakefields blomst som et tegn fra hendes afdøde forlovede.

Læs også: Familiens hund havde tilsyneladende kun ét i tankerne, da huset brød i brand

- Jeg er rystet, vågen og føler mig rå. Man ved aldrig, hvor meget en simpel gestus, hvor man giver nogen en blomst til 30 kroner vil ændre deres liv såvel som ens eget, skriver han i opslaget.

Til slut opfordrer han under hashtagget #sunflowerchallenge til at sprede kærlighed ved at give solsikker til fremmede.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip