Mand klippede sin storetå af med en boltsaks i indkøbscenter og spiste den foran folk i køen

Nils Würtzenfeld

402 uger siden

|

02/11/2016
Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En kunde i et engelsk indkøbscenter blev søndag bragt på hospitalet, efter han pludselig havde klippede sig selv en tå fattigere.

Dagens topnyheder

Søndag morgen fik en flok handlende i et engelsk indkøbscenter sig en chokerende oplevelse, da en mand pludselig stod og spiste af sin egen tå. Det skriver Metro.

Et øjenvidne har forklaret, at manden kom ind i Wilkinson’s Haymarket i Sheffield, gik ovenpå til værktøjsafdelingen og tog en boltsaks ned fra hylden.

- Så klippede han sin storetå af (med boltsaksen, red.) og begyndte at spise den, fortæller det rystede vidne, der sammen med andre handlende i køen kunne overvære det bizarre optrin.

Politi og ambulance blev straks tilkaldt, og da redderne ankom, fandt de den stærkt blødende mand, som havde pådraget sig alvorlige skader på sin fod.

Manden blev straks bragt på hospitalet, mens politiet fik afspærret indkøbscenteret, indtil man havde fundet ud af, hvad der var op og ned i den mærkværdige sag.

- Vi har ingen grund til at tro, at der er andre parter involveret. Ulykken bliver ikke efterforsket som en forbrydelse, har politiet efterfølgende udtalt.

Om ikke andet har Wilkinson’s nu fået lidt omtale af deres boltsakse.