Mand sender direkte video fra voldtægt af herreløse hunde – så møder en rasende hob op ved dyrebordellet

En voldsom amatøroptagelse viser, hvordan en gruppe af lokale selvtægtsmænd går amok på bagmanden til et bordel med dyresex.

Det gik voldsomt for sig, da en rasende menneskemængde fik fingrene i en bagmand til et bordel med dyresex.

I en amatøropdagelse kan man se, hvordan den nøgne mand bliver hevet ud på gaden i en unavngiven by i den kinesiske provins Sichuan.

Forinden var han blevet lokket i en fælde af de lokale selvtægtsmænd, der brugte flere dage på at chatte med den mandlige bordelmutter med de seksuelle interesse i dyreriget.

Manden røg i den hårdtslående fælde, da han indvilligede i at mødes med det digitale bekendtskab, der viste sig at være rasende hob af mænd og kvinder.

Den engelske avis The Mirror skriver, at den voldsomme video blev lagt op på nettet for tre uger siden.

Læs også: Jesper onanerer på heste: 'Jeg overskrider ikke dyrets grænser'

På videoen kan man se, hvordan den nøgne mand bliver slæbt ud på gaden foran sit hjem, og foran sine naboer bliver der tildelt masser af slag og spark til den kravlende mand.

Efter det voldsomme overfald kan man se et banner med budskabet om, at der på mandens adresse foregik seksuelle overgreb af gadehunde.

Manden tilbød for 50 kroner sine kunder at tæske og voldtage dyrene, mens han sørgede for at livestreamede de voldsomme overgreb på nettet.

Den gennembankede mand slap først af den arrige menneskehob, da det lokale politi dukkede op foran huset.

På adressen blev der fundet flere herreløse tæver, og hundene er nu overdraget til en dyreinternat med henblik på adoption i fremtiden.  

Ingen anholdelser er blevet foretaget i forbindelse med sagen.

Videoen - der ikke for sarte sjæle - kan ses her:

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip