Mand spiser frokost med en hjemløs kvinde hver uge: Så fortæller hun noget der chokerer ham

Foto: Facebook

Hver tirsdag spiser Greg Smith frokost med den hjemløse Amy Joe i Orlando, USA. En dag fortæller Amy noget, der chokerer Greg så meget, at han vælger at dele historien.

Greg og Amy har hver tirsdag de sidste par uger, mødtes på det samme gadehjørne, hvor hun plejer at opholde sig. 

Ikke en eneste gang har hun bedt ham om penge, på trods af at hun er hjemløs. Hun smiler altid og siger “Godmorgen sir, hav en god dag!” Det fortæller Greg.

Læs også

Daniel går viralt med sine lækre retter i fængselscellen

Han går altid pænt klædt på arbejde, og bliver ofte stoppet på gade af folk, der beder ham om penge. “Amy Joe har ikke været andet end behagelig, og på grund af hendes dejlige personlighed, blev vi venner og spiser frokost sammen hver tirsdag.” skriver han.

De bruger omkring en time sammen, og Greg siger at han har lært så meget af hende. Sidste gang de var ude at spise, fortalte hun noget, der chokerede Greg. Hun kunne ikke læse. 

“Amy Joe hverken ryger, drikker eller tager stoffer. Hun har simpelthen ikke haft nogen i sit liv til at lære hende at læse. Hun fortæller mig, hvor svært det er at finde et job, når man ikke kan læse. Alle de penge, hun samler ind, bruger hun til at købe bøger for at lære kunsten at læse. Det prioriterer hun frem for mad. Det chokerede mig totalt!” Skriver Greg i hans opslag, ifølge Sosialnytt.

Bare tanken om at hun brugte sine penge på bøger i stedet for mad, fik Greg til at indse, hvor heldig han var, som har en skøn familie, der støttede ham i alt. Amy Joe har ingen.

Nu spiser de ikke længere bare frokost, nu lærer Greg hende også at læse. Hver uge tager han en bog med, som de læser sammen under frokosten, og som hun øver sig på, indtil de mødes igen.

“Jeg skriver ikke dette for at få dig til at have ondt af Amy Joe eller for at rose mig selv. Jeg skriver dette, fordi det kan inspirere andre til at hjælpe folk der har brug for det.”

Læs også

Derfor hænger der ingen valgplakater i lygtepælene

 

 

 

Dagens Gossip