Mand tog på blinddate med kvinde: Fik et chok, da han så hvem der mødte op

Skrevet af Nicolai Steinicke

27/11/2023
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Zakir Siddiqui beskriver sig selv som en "indisk mand med sort bælte i første dates" på sin TikTok-profil. Men for nylig havde han en bizar oplevelse.

Dagens topnyheder

Indtil videre har Zakir modtaget mere end 20 millioner kliks på sin video. 

I sin video sagde Zakir, at han var "forbandet traumatiseret." Men hvorfor? Han datede en kvinde ved navn "Priyanka". Begge havde tidligere mødt hinanden på datingplatformen Bumble.

Parret sendte i første omgang besked til hinanden og delte deres rødder. De to opdagede, at deres familier kommer fra samme del af Indien – mindst én ting har de til fælles for det perfekte match.

Så hvad kunne være bedre end at mødes på en indisk restaurant? Zakir var begejstret: "Så jeg ser hende, og hun ser godt ud. Jeg krammer hende," sagde han. Priyanka pegede derefter mod sit bord.

Der sad dog allerede to gæster, som Zakir ikke kendte – endnu. Fordi Priyanka simpelthen havde taget sine forældre med. "Jeg holdt mig kold, men jeg var ikke forberedt på dette øjeblik i livet," sagde Zakir.

Han ville have foretrukket at gå hjem og erklære sin dating-karriere slut. Men Priyankas forældre tog kontrol over ham og bombarderede ham med spørgsmål. "Åh min Gud, er det her et afhøringsrum eller en date? Jeg var ikke engang sikker," sagde han i sin video.

Da han troede, at Priyankas forældre ikke var tilfredse med alle hans svar, blev tingene værre. Faderen til hans udvalgte ville pludselig vide, om Zakir kunne ringe til sine forældre og spørge, om de ville komme over.

Så gik det op for dating-proffen. Hans møde med Priyanka var ikke beregnet til at lære hinanden afslappet at kende, men den unge kvindes forældre ønskede snarere at arrangere et ægteskab for deres datter.

Det gik selvfølgelig for vidt for Zakir, så han stak af.