Mand vågner efter kæmpe brandert: Får sit livs overraskelse, da han samler sin telefon op

Onsdag morgen vågnede den britiske dj Davie Little efter en nat i byen på øen Ibiza og opdagede, at han havde købt en bus til en værdi af 30.000 pund (omkring 260.000 danske kroner red.).

Det skriver britiske Daily Mail.

Læs mere: 7 ting (du tror) du er bedre til, når du er fuld

Davie Little havde fået en notifikation på sin telefon, hvor der stod, at han havde købt en såkaldt ‘Scania Irizar Century Coach’ på websitet eBay.

Han delte den overraskende nyhed på det sociale medie Facebook med teksten:

- Jeg kan stadig ikke tro, hvad jeg gjorde i aftes på Ibiza.

Læs mere: Fuld mand vågner ved busstoppested, mens en ræv er i gang med at trække hans bukser af

Da jeg forlod baren tog jeg min telefon ud af min lomme og indså, at jeg havde købt en bus til 30.000 pund. Hvad fanden..

P.S. Er der nogen, der vil købe en bus af mig?

Den uheldige mand siger, at han på ingen måde har brug for en bus og ikke engang har kørekort til at køre én. Hans venner har drillet ham med det ekstraordinære køb.

- Min far havde kigget på busser på min telefon. Jeg var på baren, og jeg ved ikke, om jeg var fuld eller det skete, mens min telefon lå i min lomme, siger Davie Little.

Læs mere: Av av! Dine tømmermænd er værst, når du har denne alder

Han har efter sigende skrevet til eBay og gjort dem opmærksom på, at han har købt bussen ved et uheld. Nu venter han på, at de skriver tilbage til ham.

Siden i går er Davie Littles opslag gået viralt med 35.000 reaktioner, mere end 4.300 delinger og knap 2.000 kommentarer.

Du kan se hele opslaget lige herunder.

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip