Manden har ikke barberet sig i 20 år: Efter hans forvandling kan konen ikke genkende ham

Nils Würtzenfeld

392 uger siden

|

05/01/2017
Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Et ægtepar havde begge svært ved at holde tårerne tilbage, efter manden havde gennemgået en utrolig forandring.

Dagens topnyheder

Som alle mænd, der er i stand til at gro et skæg, ved, så kan der være utrolig stor forskel på ens udseende før og efter en barbering.

Det er dog de færreste, der har ladet skægget stå i ligeså mange år som amerikanske Kyan Douglas, der i over 20 år har ladet sit skæg gro til en efterhånden imponerende hårpragt. Det skriver Theladbible.com.

For nylig traf Kyan dog en stor beslutning, da han medvirkede i talkshowet The Rachael Ray Show. Her blev han nemlig tilbudt en fuld ’make over’ af en professionel frisør, Elena Linares, som var villig til at tage kampen op med de årtier gamle skæg.

- Hvor meget er du villig til at få klippet af? lød spørgsmålet, før forvandlingen gik i gang, men den rolige Douglas kiggede blot på sin hustru og svarede:

- Hun giftede sig med mig, da jeg ikke havde noget på kinderne, og så langt er jeg villig til at gå.

Herefter forsvandt Kyan Douglas om bag scenen sammen med Elena Linares, mens han kone spændt ventede på resultatet.

Og Douglas forvandling var da også værd at vente på, for da den midaldrende mand igen træder ind på scenen, er han slet ikke til at kende.

Væk var det store skæg og det lange hår, og frem var dukket en helt ny mand.

Glæden og chokket står da også malet i øjnene på Kyans kone, og begge har de da også svært ved at holde tårerne tilbage over den vilde forandring.

Se den utrolig make-over herunder: