Mands kæmpe ølmave viste sig at være noget helt andet

Det var ikke øl. Foto: Lenox Hill Hospital

En amerikaner troede, at han var tyk om livet af druk. Men der var en helt anden forklaring.

En 63-årig amerikansk mand troede, at hans store mave var resultatet af alt for mange øl gennem årene.

Men da Kevin Daly fra Hoboken i New Jersey tabte sig omkring 20 kilo efter en hjerteoperation i 2015, og vommen alligevel ikke blev mindre, var han klar over, at noget var helt galt. Det skriver New York Post

- Jeg troede seriøst, at de havde glemt noget værktøj inde i maven på mig under operationen, fortæller Kevin Daly til New York Daily News.

Kevin Daly overtalte sin læge til at foretage en scanning af hans bulende mave, hvilket omgående kastede lys over mysteriet. Det viste sig, at der voksede en tumor på størrelse med en badebold under det udspilede maveskind, som vejede hele 15 kilo.

Læs også

Medarbejder i H&M gik ind i prøverum efter kvindelig kunde: Synet fik hende til at slå alarm

Den 63-årige mand blev diagnosticeret med sarkomer, der er en kræftform, som angriber fedtvævet. Under et mikroskop ligner kræften til forveksling almindeligt fedtvæv, hvilket kan gøre det vanskeligt at stille diagnosen.

Under operationen, hvor lægerne fjernede den gigantiske tumor, fandt de ud af, at den var tre gange større, end de først havde anslået. Den havde sågår viklet sig rundt om nogle organer.

Foto: Lenox Hill Hospital

- Det er én ting at se billedet. Det er noget helt andet rent faktisk at holde den i hænderne, lyder det fra kirurgen Julio Teixeira, som stod for at fjerne den kæmpemæssige krabat fra Kevin Daly mave.

Det er den største tumor, der nogensinde er blevet opereret ud af en patient på Lenox Hill Hospital.

Lægerne mener, at tumoren havde vokset i 10 til 15 år inde i Kevin Daly, før den blev opdaget ved scanningen. Han var mere end heldig, at den ikke nåede at gøre fatal skade på hans indre organer, før den blev fjernet.

Efter operationen forsvandt 'ølmaven'. Foto: Kevin Daly

Par holdt i bil ved tankstation i timevis - politiet gjorde mareridts-fund på bagsædet

 

Dagens Gossip