McDonalds medarbejder fuskede dagligt på jobbet: Nu hyldes han som helt

Foto: Shutterstock.com

Det er ikke altid en dårlig ting at fuske på arbejdspladsen, hvis det ende med at komme rigtig mange mennesker til gode. Det må have været den tankegang, som McDonalds-medarbejderen Cody Bondarchuk havde, da han arbejdede hos fastfood-giganten.

Af og til er det de allermindste ting, der kan bringe lidt ekstra glæde i livet. Mange har det hvert fald sådan, at de bliver oprigtigt glade, hvis der gemmer sig en lille curly-fry mellem deres bestilling af helt normale pommes frites.

Samme glæde kan komme, når man åbner sin æske med McNuggets og man i stedet for de bestilte ni, ender med at finde hele 10 McNuggets.

Læs også

Kun i Danmark: McDonalds lancerer vild juleoverraskelse på menuen

Lige netop den sidstnævnte glæde, er måske ikke helt så tilfældig. En tidligere McDonalds-medarbejder fortæller nu, hvordan han helt bevidst valgte at fuske hos den populære fastfood-kæde.

Det kom kunderne til gode, selvom det kostede penge for McDonalds, og lige netop det, har gjort, at han er blevet hyldet på de sociale medier.

Den unge mand hedder Cody Bondarchuk, han kommer fra Alberta i Canada (Ikke overraskende, at han er så flink), og han arbejdede på en McDonalds i byen.

På Twitter lavede han en opslag, der næsten er blevet liket - hold nu fast - 1 million gange. Han er blevet udråbt som helt, og det skyldes, at han igennem de 2½ år han arbejdede hos fastfood-kæden, valgte at give kunderne en ekstra McNugget i hver eneste bestilling.

“Jeg arbejdede på McDonalds i to og et halvt år, og jeg puttede 11 nuggets i stort set alle 10-bokse, jeg lavede,” skriver Cody Bondarchuk.

Det simple tweet gik altså lynhurtigt viralt, og pr. dags dato har 901.000 personer liket opslaget, mens 94.800 har kommenteret det.

“Det er ikke alle helte, der bærer kapper. Bare navneskilte,” skriver en bruger, mens en anden person kalder ham en hverdagshelt, fordi han gør de helt små ting, der kan løfte folks hverdag.

Cody Bondarchuk havde formentlig ikke regnet med, at hans tweet ville gå så viralt, som tilfældet var det, men selvom han faktisk har fusket sin tidligere arbejdsgiver, så skal han formentlig ikke regne med, at der kommer repressalier.

Til gengæld regnede Cody sig frem til, hvor mange penge han cirka skylder McDonalds i tabt fortjeneste for de McNuggets, han gav ekstra ud til de mange kunder, som han betjente.

“Jeg har regnet frem til, at jeg skylder Ronald (Ronald Mcdonald. red.) omkring $1.600,” skriver Cody, hvilket omregnet til danske kroner svarer til cirka 10.800 kroner.

En twitter-bruger ved navn Kevin Jones spurgte McNugget-helten Cody Bondarchuk, om der nogensinde var nogen, der bemærkede det og takkede ham. Det var dog ikke tilfældet.

“Jeg arbejdede primært i drive-in, så det mindes jeg ikke, at kunne huske. Men jeg kunne godt lide at forestille mig, at de kom hjem, så den ekstra nugget og begyndte at smile,” lyder det fra Cody Bondarchuk.

Hvis det ikke er en hverdagshelt, så er det svært at finde en.

Læs også

Bor for langt fra McDonalds: Fars geniale ide går viralt

 

 

Dagens Gossip