Medarbejder i byggemarked hjalp politiet, da lille pige var ved at blive kidnappet - en måned efter bliver han chokeret over brev fra chefen

Emil Ryttergaard

366 uger siden

|

12/07/2017
Viralt
Foto: Dillon Reagan/privat
Foto: Dillon Reagan/privat
En 32-årig medarbejder i et byggemarked reagerede hurtigt, da han så den voldsomme oplevelse på parkeringspladsen. Men det mente hans chef ikke var okay.

Dagens topnyheder

På en almindelig arbejdsdag kan der være ufattelig meget tid, der går med at ryge en smøg, hente en kop frisk kaffe, sludre med kollegaerne eller noget helt tredje. 

Det er bittesmå pauser, der gør det lidt sjovere og dermed lidt mere effektivt at slave afsted på kontoret, byggepladsen eller hvor man ellers arbejder. 

Men for amerikanske Dillon Reagan, var det ikke en lille pause, med derimod en der fik store konsekvenser for den 32-årige medarbejder i byggemarkedet Home Depot, skriver kgw.com

Den 32-årige mand passede ellers blot sit arbejde i byen Portland i staten Oregon, 12 maj i år, da der opstod en voldelig episode på parkeringspladsen udenfor butikken, hvor en kollega råbte efter ham og kaldte ham ud. 

- Jeg trådte udenfor, og ganske rigtigt, der var der en oprørt kvinde, der panisk råbte og græd: ‘Hjælp! Så hjælp mig dog! Han tager mit barn, han kidnapper mit barn,’ genfortæller Dillon Reagan til kgw.com.

Det fik straks Dillon Reagan og kollegaen til at lade forretningen være og træde udenfor, hvor de kunne se en mand og et barn gå fra butikken. 

Foto: Dillon Reagan/privat

I telefonen kunne den 32-årige medarbejder ringe til politiet, og fik af vide, at han gerne måtte forfølge manden til fods, inden politiet nåede frem. 

Det gjorde Dillon Reagan, og da politiet nåede frem og pågreb manden, vendte Dillon Reagan om på hælen og gik tilbage til butikken, hvor han havde været væk i cirka 10 minutter. 

Men den daglige leder var ikke tilfreds med, at han havde forladt sit arbejde. 

- Han sagde: ‘Du kvajede dig. Du skulle bare være blevet på arbejde,’ genfortæller Dillon Reagan til kgw.com.

Men det blev ikke det sidste, som han hørte for den episode. 

En måned efter, 17. juni, fik Dillon Reagan et brev fra chefen, hvor konsekvensen stod sort på hvidt. Det var en fyreseddel, for at have forladt arbejdspladsen, hvor at han blev opsagt, da han også havde brudt reglerne en gang tidligere, hvor han var kommet til at bande af en kollega. 

Foto: Dillon Reagan/privat

Det fik blodet til at koge over for den 32-årige medarbejder, der straks lagde brevet på Facebook, hvor folk straks reagerede med likes, delinger og kommentarer, men også nysgerrige journalister begyndte at kigge på sagen. 

Da nyhederne om historien begyndte at sive, begyndte folk at rase over butikskæden, der hurtigt fandt en ny løsning. 

- Home Depot har besluttet at genansætte mig, og betale mig for lønnen i opsigelsesperioden, som et tegn på god vilje. Det tilbud har jeg nu accepteret, skriver Dillon Reagan i en opdatering på Facebook. 

Men for Dillon Reagan var der ingen tvivl om, at han ville have forladt forretningen igen, hvis han kunne skrue tiden tilbage. 

- Det var stadigvæk den rette ting at gøre, siger han til kgw.com.

Læs selv hele Dillon Reagans opslag på Facebook her: