Medarbejder tror han finder affald på firmaets p-plads: Sandheden er langt værre

Skrevet af Nicolai Steinicke

05/12/2023
Foto: VKN Wiesbaden
Foto: VKN Wiesbaden
Det var ikke kun affald medarbejderen fandt.

Mest læste i dag

Som Wiesbadener Kurier rapporterede, skete hændelsen sandsynligvis kort efter det kraftige snefald i den sidste uge af november. En medarbejder opdagede to kasser, en rejsetaske og et tæppe på en firmaparkeringsplads i det såkaldte kunstnerkvarter i Hessens delstatshovedstad.

I første omgang antaget, at dette var ulovligt bortskaffet affald, blev manden bevist forkert. Ikke langt fra fundene opdagede han i alt fem katte, en morkat og hendes fire killinger, som det senere viste sig.

Disse blev åbenbart hjerteløst forladt i den isnende kulde, som en talskvinde for Wiesbaden Association for the Prevention of Offspring of Cats (VKN) bekræftede over for Wiesbadener Kurier. Da den hjælpsomme finder kun nåede at placere tre af dyrene i en af ​​kasserne, skyndte flere dyrerettighedsaktivister sig til stedet så hurtigt som muligt.

Samme aften lykkedes det endelig at fange moderen. En af hendes unger var dog stadig savnet selv efter den lange redningsaktion – om den kan overleve alene i kulden er der tragisk nok tvivl om, som dyrerettighedsaktivisterne forklarede med tungt hjerte.

Da det tydeligvis var en kriminel sag om at efterlade et dyr "holdt i menneskelig varetægt for at komme af med det", indgav katteleskerne en klage mod ukendte personer - men VKN mener også, at chancerne for succes er ekstremt lave.

Desværre viste sagen sig ikke at være en enkeltstående sag.I onsdags blev endnu en kattemor og hendes killinger reddet fra en kolonihave.

Dyret, der formentlig stadig var drægtigt på tidspunktet for opgivelsen, havde formentlig født sine børn i en betonspand.