Michelle dansede med sin far til sit bryllup: Minutter efter skete det utænkelige

Hvad der skulle have været den amerikanske brud, Michelle Howards bedste dag, blev i stedet hendes værste dag. Brylluppet tog en drejning, som ingen havde forudset.

Traditionen tro fik Michelles far, Tim Buchanan, æren af den første dans med bruden, som blev gift på Costa Rica i weekenden. Det skriver den amerikanske avis The Huffington Post

- Han var så spændt på brylluppet, at han ignorerede, at hans krop prøvede at fortælle, at der var noget galt, forklarer Tims kone, bryllupsfotografen, Jeni Buchanan på Facebook.

Dansen forløb præcis som den skulle - Michelle og faren var begge rørt til tårer.

Læs også: Ni år efter brylluppet, åbnede ægteparret den vigtigste gave

Men få minutter efter dansen faldt 54-årige Tim til jorden med et hjerteanfald. Det var ikke muligt at redde den stolte fars liv.

Michelle Howard og hendes mand Luis Diego Granera var som lammede af chok, da deres store dag blev forvandlet til et mareridt.

Den ulykkelige brud har endnu ikke talt offentligt om det sørgelig bryllup, men resten af familien mindes Tim Buchanan på sociale medier.

- Han var det smukkeste sjæl, jeg har kendt, og jeg vil aldrig blive den samme uden ham. Jeg ved, at han elskede mig og vores familie, skriver enken Jeni  Buchanan på Facebook.

Tim Buchanan havde i mange år arbejdet som detektiv for politiet i York County ved South Carolina, som også har hædret den afdøde mand på Facebook.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip