Militærlæge afkræfter vaccine-konspiration: 'Tænk dig nu om'

Efter et utal af misinformationer og konspirationsteorier, angående diverse covid-19 vacciner, har en militærlæge fra den amerikanske hær, skåret det helt ud i pap, at der ikke er mikrochips i vaccinerne.

Man skal efterhånden være meget opmærksom, når man læser eller hører nyheder om vacciner mod covid-19. Der er nemlig rigtig mange forskellige teorier og konspirationer, ofte uden nogen grobund i fornuft eller videnskab. 

Læs også

Mai Manniche i shitstorm efter forrykt Eriksen-opslag

Så sent som den 8. juni, forsøgte intet mindre end to fagfolk inden for lægevidenskaben, henholdsvis en læge og en sygeplejerske, at overbevise embedsmænd i den amerikanske delstat Ohio om, at modtagere af covid-19 bogstaveligt talt, bliver magnetiske - den vilde konspiration blev dog heldigvis ikke taget videre alvorligt.

En anden yderst populær teori blandt konspirationsteoretikere er, at vacciner blot er en måde, hvorpå regeringen placerer mikrochips i modtagernes kroppe, med det formål at overvåge dem.

Det er en af de tidligste konspirationsteorier blandt modstandere af vacciner. Hvis du bliver vaccineret mod coronavirus, tillader du på en eller anden måde, at en form for tracker eller mikrochip injiceres i din krop, så regeringen kan holde øje med dig.

På trods af, at der på intet tidspunkt har været nogen form for bevis på denne påstand, lever den stadig i bedste velgående. Og mens der er masser af måder, hvorpå verdens regeringer kunne spore os, vacciner er ikke en af dem. 

De mange teorier, uden hold i virkelighed, bevis eller forskning, er tilsyneladende blevet for meget for Patrick Loller, der er en amerikansk veteran og militærlæge. Han har i en video, forsøgt at gøre det helt klart, hvorfor der ikke er mikrochips i vacciner - det skriver Unilad.

Loller (@patrickloller) delte for nylig en TikTok-video, hvori han diskuterede sine oplevelser, som tidligere udsent i Afghanistan, og hvor latterlig mikrochip-konspirationsteorien er.

"Som en Afghanistan veteran, kan jeg ikke komme over den uvidenhed om folk viser, når de tænker at der placeres sporingsenheder i vacciner. Da jeg var i Afghanistan, kunne vi knap nok finde hinanden. Vi havde Blue Force tracker computerenheder i hver lastbil, vi havde GPS-enheder, som vi bar på i delingerne, og de virkede fucking aldrig” - Fortæller Loller og fortsætter:

"Vores regering har et militærbudget, der er større end de næste syv lande tilsammen, men de kan ikke finde en måde at pålideligt finde ud af, hvor tropper er i kamp. Men ja, de har helt sikkert et satellitnetværk efter dig, for at finde ud af, hvor lang tid du har tilbragt på den lokale restaurant,"

En ting, størstedelen af amerikanerne, selv konspirationsteoretikere, sætter meget stor pris på, er militæret. Og Loller benytter sig derfor, af sin erfaring inden for netop militæret, til at overbevise om, at ideen om sporingsenheder i vacciner, simpelthen ikke giver mening.

Læs også

Far til afdød 2-årig pige sagsøger politi: 'Vanhelliget datters aske'

"Da jeg var der, bombede en af vores enheder næsten en anden af vores enheder, fordi de ikke kunne finde ud af, hvem de var! Men ja, de (regeringen, red.) har helt sikkert taget den teknologi, der allerede ikke fungerer, og lavet den lille, så de kunne stikke dem i almindelige amerikanere. Tænk dig nu om,” - konkluderede Loller.

 

 

 

Dagens Gossip