Mor bliver træt af at vente på baby - tager drastiske metoder i brug

Ubehag i kroppen, hævede fødder og ben, hovedpine, kvalme, halsbrand og følelsen af at være en elefant i en glasbutik, hvor end man går. De fleste, der har prøvet at være højgravide, ved, hvor anstrengt de sidste uger eller dage af en graviditet kan føles. Mange vil bare gerne have baby UD.

Dén følelse havde Kolby Fahlsing fra Minneapolis, Minnesota, USA tilsyneladende, da hun for lidt over en uge siden forsøgte at “ryge baby ud” ved at droppe følelsen af at være en elefant på landjorden og i stedet hoppe i en badedragt: Ikke for at tage til graviditetssvømning, men derimod for at wakesurfe bag en båd.

- Jeg blev nødt til at prøve det. Måske får wakeboarding sat lidt skub i sagerne. Måske er det en myte? Jeg har det bare så ubehageligt i kroppen og mine ben gør vanvittigt ondt. Jeg har det, som om jeg bliver stukket med nåle over det hele. Dertil kommer hævelsen. Hovedpine. Kvalme. Og nogle kramper eller måske begyndende veer. Jeg får smerte til at se godt ud sådan her. Jeg nød en dag på brættet og forsøgte at slappe lidt af. Jeg har været så stresset på det sidste, skrev hun under en kort video på sin Instagramprofil, der sidenhen har fået næsten 15.000 visninger.

 

Come out little one. We have had our fun but we want to meet you. #pregnantsurfer #almost41weekspregnant #wakesurfing #activepregnancy #ivf #ivfsuccess #deivf #minnesota #latergram #40weekspregnant

Et billede slået op af Kolby Fahlsing (@kolbtron) den

6. Aug 2016 kl. 11:27 PDT

Hun er 40 uger henne og altså ultra tæt på sin terminsdato, da billederne blev taget og optaget, men det får hende ikke til at se synderligt hæmmet ud.

- Kom nu ud du lille. Vi havde det sjovt, men vi vil gerne møde dig, skriver hun under et andet billede fra turen. 

 

Well. You know I had to. Maybe wakesurfing will get things going. Old wives tale?! I'm super uncomfortable and my legs hurt like non other. It feels like needles stabbing me all over. The swelling. Headaches. Nausea. Heartburn. And some cramping/contractions started. I make pain look good I enjoyed a day out on the boat and tried to relax. I've been so stressed out lately. #wakesurfing #40weekspregnant #pregnantsurfer #wakesurf #mpls

En video slået op af Kolby Fahlsing (@kolbtron) den

5. Aug 2016 kl. 4:52 PDT

Selvom stuntet ikke virkede, så forsikrer Kolby alle om, at det var ganske sikkert og foregik i lavt tempo (omkring 16 kilometer i timen). 

"Resultatet" af alle anstrengelserne - ikke nødvendigvis wakeboarded, men derimod de 40 uger og lidt til - kom cirka fem dage efter turen i båden, og det er da heller ikke til at stå for. Tillykke herfra:

 

First family photo. My heart can't take it. I'm so in love. #webeatinfertility #ivfsuccess #ivfstory: @studiolaguna

Et billede slået op af Kolby Fahlsing (@kolbtron) den

14. Aug 2016 kl. 8:11 PDT

 

  Læs også:   Gravid mor ligger på sofaen, men hold nu øje med hendes mave

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip