Mor deler hjerteskærende billeder af sin elskede hunds sidste dag

De fleste kæledyrsejere ved, hvordan vores firbenede venner hurtigt kan blive en del af familien.

Derfor er det også utrolig hårdt, når vi over årerne må sige farvel til dem.

Det var det i hvert fald for en amerikansk familie, der meget modvilligt stod for at skulle tage afsked med deres højtelskede labrador, Hannah. Det skriver The Mirror.

- I to måneder har Hannah fået anfald. De har været små og ikke alvorlige, men de bliver gradvis værre og værre, fortæller familiens mor i en kommentar på billeddelings-siden Imgur.

- Hannah har fået forskelligt medicin – både for nyrerne og for den smerte, hun har i albuerne og hofterne, lyder det fra Hannahs-ejer, der samtidig fortæller, at anfaldene er blevet værre, efter Hannah startede på sin medicin.

Omvendt kunne Hannah nogle dage slet ikke gå på grund af smerter, før hun startede på medicinen, så lige meget hvad familien gjorde, så led den stakkels hund.

Derfor besluttede de til sidst, at de måtte aflive deres højtelskede Hannah. Det var ikke en nem beslutning, men samtidig var det det eneste rigtige at gøre, så hunden ikke længere led.

Men inden Hannah skulle aflives, valgte hendes ejer at give hende en helt fantastisk sidste dag på denne jord – med ekstra meget leg, kælen, nusseri, forkælelse, vask og aroma-terapi og sågar en tur til McDonald's.

Imens dokumenterede familiemoren dagen for sine børn gennem en række Snapchats. Billedserien er siden blevet delt på Imgur.

- Jeg ved ikke, om hun ved det eller ej, skrev moren.

- Men jeg ved, at hun er træt.

- Et sidste lækkert måltid, skrev moren efter et besøg på McDonald's.

- Aroma-therapi der får dig til at slappe af og samtidig dufte fantastisk.

- Et lille skønhedsmærke, skrev moren om det hjerte, Hannah havde fået på sin pels.

Til sidst var det dog tid for hele familien at tage afsked. Her er det datteren, der grædende knuser Hannah farvel.

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip