Mor får sit livs chok, da hun finder sin 1-årige datter til salg på Facebook

Det tog ikke lang tid, før et billede, delt på en amerikansk Facebook-side, begyndte at chokere flere brugere på det sociale medie.

Billedet forestillede nemlig en lille pige, som ud fra teksten til opslaget var til salg. Det skriver Littlethings.com.

Flere bekymrede mødre kontaktede derfor nyhedsmediet KUAM News, og udtrykte deres store bekymring for den lille pige.

- Vil elske at give hende til en rar og vidunderlige familie. Er nogen interesserede? Hun er blevet efterladt, og forældrene ønsker hende ikke. Er noget villige til at hjælpe.

Sådan stod der skrevet i teksten, men én mor fandt dog opslaget væsentlig mere chokerende og ulykkeligt end de ander. Det var nemlig hendes et-årige datter, som optrådte på billedet.

Moren var forståeligt nok dybt rystet, da den lille pige hverken var blevet efterladt og bestemt ikke var uønsket af sine forældre.

- Der var op til flere opslag, som blev sendt til mig, hvor hun var til salg. En eller andet ønskede at give hende væk, da hun skulle være blevet forladt i Agana Shopping Center. Og man ville give hende til en dejlig familie, fordi vi havde forladt hende, men hun har været hos os hele tiden, fortæller den ulykkelige mor.

Hvad der dog chokerede pigens mor endnu mere var, at billedet var taget af den lille pige til en fødselsdagsfest på en restaurant. Det var ikke et billede, som moren selv havde taget, og samtidig havde hun haft sin datter indenfor rækkevidde hele tiden.

- Hun er et vidunderligt barn. Hun er klog for sin alder og hun betyder alt for mig. Jeg aner ikke, hvorfor nogen ville gøre dette ved hende, siger det frustrerede mor, der nu advarer andre.

Det er nemlig ikke første gang, lokalsamfundet har oplevet, at der er blevet indrykket falske annoncer med billeder af børn eller gravide kvinder uden at de vel og mærke selv har været klar over det.

Efter moren opdagede opslaget, anmeldte hun det hurtigt til politiet, men før de kunne nå at tage affære, blev opslaget samt Facebook-profilen slettet igen.

Du kan se et indslag om den uhyggelige hændelse her:

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip