Mor føder baby i søvne: 'Det var virkelig skræmmende'

Foto: TikTok

En kvinde har fortalt om sin usædvanlige fødsel i en video TikTok, hvori hun indrømmede, at det var 'virkelig skræmmende, men det endte godt'.

En kvinde har delt en video på det sociale medie TikTok, hvori hun afslører, at hun fødte sin datter, mens hun sov. 

Læs også

Vild forlystelsestur går viralt: Pludselig mister han sin tand

En TikTok-bruger med brugernavnet @beyondboss_ bad sine følgere om at dele deres fødselshistorier, som har chokeret andre – og særligt én mor formåede at levere en historie, der chokerede. 

Amy Dunbar svarede på videoen, hvortil hun skrev: "Den er som skabt til mig!" 

I en video, der er blevet set mere end 630.000 gange, forklarer Amy, at hun efter 12 timers fødsel fik epidural smertelindring. Dette medførte, at hun fik både tiltrængt søvn og smertelindring.

@amyedunbar

#stitch with @beyondboss_ everyone was in disbelief #birthstory #momtok #TikTokGGT

♬ Blue Blood - Heinz Kiessling & Various Artists
#stitch with @beyondboss_  everyone was in disbelief #birthstory #momtok  #TikTokGGT

Et stykke tid senere vendte en sygeplejerske tilbage for at se til hende, hvor hun kunne se på overvågningsudstyret, at Amy havde haft en stor sammentrækning, mens hun sov. 

"Ikke engang et minut efter, vækkede sygeplejersken mig og sagde, at hun havde mistet babyens hjerterytme på skærmen, men hun sagde: 'Bare rolig. Vend dig rundt og jeg finder det igen. Babyen har sandsynligt bare flyttet sig'," fortæller Amy i videoen. 

"Jeg gjorde, hvad jeg blev bedt om, så jeg flyttede tæppet og vendte mig om, men jeg var sådan: 'Der foregået et eller andet'. Min baby lå i sengen. Hun havde leveret sig selv, mens jeg sov. Den store sammentrækning, sygeplejersken så, var at hun blev født." 

"Så jeg trak tæppet tilbage, og hun lå på sengen, og det hele gik bare amok derfra. Min far trådte ud på gangen og råbte: 'Vi har brug for hjælp'. Og pludselig strømmede læger og sygeplejerske ind på stuen, og hun græd ikke, så jeg var selvfølgelig bange," fortsætter hun i opfølgende video.

@amyedunbar

Reply to @user7nm1bsog75

♬ original sound - Amy Dunbar
Reply to @user7nm1bsog75

Men efter at sygeplejerskerne havde undersøgt datteren, blev hun afleveret tilbage til Amy. Samtidig forsikrede de hende om, at den lille baby havde det helt fint. 

"Det var virkelig skræmmende, men det endte godt," siger hun.

Læs også

Togselskab i modvind for at sige 'Godmorgen, mine damer og herrer': Nu undskylder de

Siden videoen blev delt, har mere end 115.000 personer givet den et like, mens over 2.200 har kommenteret på den.