Mor hyldes for sit opslag: Hvis du tror, at kejsersnit er en nem løsning, så klap i!

“Nå. Et kejsersnit? Så du har rent faktisk ikke født. Det må have været rart at vælge den nemme løsning.”

Sådan lægger Raye Lee ud i et opslag på Facebook, som i skrivende stund er delt over 13.000 gange. I opslaget går hun til angreb på dem, der mener, at et kejsersnit er at “hopper over, hvor gærdet er lavest”.

Hun er nemlig træt af at få at vide, at den måde, hun har født på, er mindre rigtig end den helt naturlige.

(Artiklen fortsætter under opslaget)

- Mit akutte kejsersnit var helt klart et spørgsmål om belejlighed. Det var virkelig belejligt at være i fødsel i 38 timer, før min baby blev stresset , og veerne bogstaveligt talt standsede hans hjerte. At jeg fik at vide i begyndelsen, at jeg gjorde gode fremskridt og ikke ville behøve et kejsersnit… og derefter bliver forberedt på en stor maveoperation, var ikke et chok overhoved. Det havde intet at gøre med, at jeg ikke fysisk kunne, for jeg fik at vide, at der ikke var andre måder at redde mit barns liv på. Nå ja, og den operation er super nem at komme over. FORKERT, det er altsammen sarkasme, skriver hun i opslaget.

Læs også: Læge udfører kejsersnit, men kan ikke finde babyen - minutter senere går den pinlige sandhed op for ham

Raye Lee forklarer, at det var den mest smertefulde oplevelse i hendes liv.

- Det var ikke rart. Det er det stadig ikke. Man bruger sine mavemuskler til bogstaveligt talt alt. Selv at sidde ned. Forestil dig ikke at være i stand til at bruge dem, fordi de bogstaveligt talt er blevet skåret op og håndteret af en læge, og ikke være i stand til at reparere dem i over seks uger, fordi din krop er nødt til at gøre det naturligt, skriver Raye Lee.

Hun forklarer, at smerten skar i hende, da sygeplejersken bad hende komme ud af sengen.

Læs også: Naturligt kejsersnit: Se hvordan babyen selv kommer ud af morens mave

- Så indsér man ironien i, at nogen som helst kan snakke om, at det er “den nemme løsning”. Så fuck dig og fuck, hvordan du ser på, hvad jeg gjorde. Jeg er den stærkeste kvinde, jeg kender. Ikke kun for mig selv, men for min smukke søn, og jeg ville ærligt gennemgå dette hver eneste dag for at sørge for, at han havde et smil på læben, slutter hun opslaget.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

.

Dagens Gossip