Mor rasende på børnehaven: Hvad har i gjort ved min søn?

Foto: Heather Chisum

En mor blev godt og grundig rasende, da hun opdagede, hvad de ansatte i børnehaven havde gjort ved hendes søn.

En mor har grebet til tasterne og skrevet et yderst surt indlæg på Facebook, hvor hun raser ud på den børnehave, hvor hendes søn går til dagligt.

Moren ved navn Heather Chisum blev yders chokeret, da hun en tirsdag hentede sin søn fra børnehaven.

Læs også

12-årig dreng nægtede at lave sine lektier: Det faren så gjorde er utilgiveligt

Det var dog først, da hun kom hjem, at hun opdagede, hvad børnehaven havde gjort ved hendes søn, og det mente hun, var dybt forkasteligt.

En af de ansatte i børnehaven havde nemlig med en grøn tusch skrevet, ‘Mor jeg er løbet tør for bleer’ midt på maven af den lille dreng.

Det var ikke på t-shirten, men direkte på huden, at den ansatte havde skrevet på drengen.

“Jeg har brug for jeres mening. Er det okay, at jeg er rasende over dette? Eller overreagerer jeg?” skriver moren i sit opslag på Facebook, der i skrivende stund har over 35.000 delinger.

“Jeg går ud fra, at de skrev en seddel om, at han manglede bleer i går, og at jeg overså den. Men husk nu at jeg også ser personalet, når jeg afleverer og henter, så hvis jeg havde overset, at han manglede bleer, kunne et ”Hey Heather, din søn mangler bleer, måske du overså sedlen” også have virket,” skriver hun i sit opslag.

Foto: Heather Chisum

Det virker som en noget rystende opførsel fra personalet i børnehaven, og endnu mere rystende, at de har skrevet det med tusch, som ikke går let af i vask.

Moren har vasket sin søn flere gange, og det var stadigvæk ikke nok til at få det af.

“Jeg har forsøgt at skrubbe det af med utallige vådservietter, men det kan ikke komme af. Jeg havde planer om at tage dem til stranden for at lege, men det kan jeg ikke nu, når han har tusch ud over sig,” lyder det fra Heather Chisum.

Foto: Heather Chisum

Efter opslaget har hun modtaget et hav af positive beskeder, men også enkelte negative, hvor folk mener, at hun bare kunne have været opmærksom og givet hendes søn bleer med.

Læs også

Han måtte ikke flyve med sin datter: Så trådte pensionisten frem med et tilbud, han aldrig glemmer

 

 

 

Dagens Gossip